Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zondag 11 september spelen we een 18-holes ‘Two man/woman Best Ball’ wedstrijd voor het goede doel – het Foppe Fonds!

Teams van twee tegen twee spelers. Iedere speler speelt met eigen bal tegen eigen handicap. Per hole wordt de beste individuele stableford score (na handicap verrekening) van elk team (2 spelers) genoteerd. Per team 1 scorekaart invullen (de teams marken voor elkaar). Na 18-holes heeft het team met de meeste stableford punten gewonnen. Bij gelijke stand telt de betere score op de laatste 9, 6, 3 holes.

 

Onze golfpro Auke Hempenius speelt op deze dag een eigen Hole-in-One Challenge op hole 10. Deze challenge is onderdeel van ‘Chase the Ace‘. Op hole 10 gaat Auke een poging ondernemen om één of meerdere Hole-in-Ones te slaan. Auke gaat dat doen met 1111 golfballen/pogingen. Deelnemers van de wedstrijd kunnen op hole 10 een golfbal “kopen” voor €11,- per bal, slaat Auke met deze bal een Hole-in-one dan wint de koper van de bal een mooi prijzenpakket!

 

PROGRAMMA
11.30 – 12.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
12.30 – 14.00 uur: Start 18-holes wedstrijd d.m.v. een 2-tee start
16.30 – 18.30 uur: Binnenkomst deelnemers, borrel en aansluitend prijsuitreiking

De kosten voor bovenstaande bedragen €11,- per persoon, dit bedrag komt geheel ten goede aan ‘het Foppe Fonds’.
Voor niet-leden bedragen de kosten €55,- voor de greenfee 18-holes + €11,- inschrijfgeld.

Inschrijven doet u middels het formulier op uw persoonlijke pagina of stuur een email naar sintnicolaasga@burggolf.nl
Inschrijven kan per koppel, noteer dan in het opmerkingenveld met wie u een koppel vormt. Individueel inschrijven is ook mogelijk, u wordt dan aan een andere speler gekoppeld.

Heeft u vragen over de wedstrijd, neem dan contact op met Golfclub Sint Nyk via sintnicolaasga@burggolf.nl of bel naar 0513498032.

BurgGolf Sint Nyk

  • 18 holes wedstrijd
  • Na de wedstrijd altijd een gezellige borrel
  • Voor leden en niet-leden!

Welkom bij BurgGolf Sint Nyk!

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!