Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Samen met BurgGolf Gendersteyn organiseert Golfdiva op donderdag 9 juni 2022 een gezellige Ladies Day waarbij we met z’n allen gaan golfen voor het goede doel, de LINDA.foundation. Het is een 18-holes golfwedstrijd Single Stableford, Non Qualifying. Team Golfdiva is natuurlijk aanwezig met een Fashion Corner. Houd er rekening mee dat je de hele dag gaat genieten en je echt een dagje uit bent. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Vanaf 10.00 uur ontvangst met koffie en iets lekkers
 • Vanaf 11.00 uur start 18-holes wedstrijd, vanaf 2 tees
 • Vanaf 15.00 uur binnenkomst, mogelijkheid tot shoppen in de Fashion Corner
 • Vanaf 17.00 uur Prijsuitreiking & Bingo met mooie prijzen.

Het inschrijfgeld is voor elke wedstrijd 25 Euro, hiervoor krijg je het volgende:

 • Met jouw inschrijving steun je direct het goede doel
 • 2 Bingo-kaarten waarmee je ‘s middags mooie prijzen kunt winnen
 • Koffie en iets lekkers bij ontvangst, snack in de baan, 1 consumptie & minibites bij de borrel

Wanneer je geen lid bent van BurgGolf Gendersteyn, dan betaal je als gast daarnaast nog een speciaal greenfee-tarief van 60 Euro.

Let op: je schrijft je hier in en betaalt direct 12,50 Euro. Bij annulering van deelname vindt er GEEN restitutie plaats maar blijft jouw inschrijfgeld staan (incl. donatie LINDA.foundation). Bij ontvangst op de wedstrijddag zelf betaal je de rest van het inschrijfgeld (12,50 Euro) plus de eventuele greenfee van 60 Euro bij de wedstrijdtafel.

 

Gendersteyn Diva Dag!

 • BurgGolf Gendersteyn
 • 18-holes wedstrijd
 • Ladies Only!
 • Inclusief bingo met mooie prijzen!
 • Steun de LINDA.foundation

Welkom bij BurgGolf Gendersteyn!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen. Wij waarderen het zeer als u zich houdt aan de algemene golf etiquette qua kleding.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?