Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Elke woensdagavond een gezelligheidswedstrijd op De Berendonck. Bij Happy Hour staat gezelligheid voorop, maar wel met een wedstrijdelement. Het is bedoeld voor iedereen die lid is van BurgGolf De Berendonck én 18 jaar of ouder is. Dus ook voor de nieuwe leden om andere leden te ontmoeten, de golfregels in de praktijk te leren, te spelen op de grote baan en nog veel meer. Dit alles in een ongedwongen sfeer.

Deelname aan de Happy Hour wedstrijden staan open voor alle leden van BurgGolf Wijchen met een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) en met een volledig, op naam gesteld speelrecht op de 18-holes baan. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

Het streven is om lage en hoge handicappers in een flight te mixen, zodat een flight niet enkel of grotendeels kan bestaan uit hoge handicappers. Hierdoor wordt het leereffect van een rondje golf vergroot en het tempo in de baan bevorderd.

Aan het eind van het seizoen vindt, tijdens de jaarlijkse slotdag in september de prijsuitreiking plaats van de winnaars per categorie, en de birdie kampioen.

 

Happy Hour BurgGolf De Berendonck

  • BurgGolf De Berendonck
  • Gezelligheidwedstrijd
  • Iedere woensdagavond
  • Leer andere golfers kennen!

Welkom bij BurgGolf De Berendonck!

Volop vergezichten, waterpartijen en afwisselende bos- en waterholes. Deze verrassende en gezellige golfclub biedt mooie golfbanen en alle ruimte voor de ware golfliefhebbers.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.