Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vrijdag 16 september 2022 is het – na 2 jaar uitstel – eindelijk zover. Dan vindt ons tweede Bossche Charity Golf Event plaats. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het belooft weer een leuke dag te worden met veel sportiviteit, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen.

Soroptimistclub De Meierij organiseert deze dag. Wij zijn onderdeel van een wereldwijd vrouwennetwerk met ca. 72.000 clubleden in 120 landen. Onze wereldwijde missie is: de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes verbeteren d.m.v. onderwijs en economische en politieke bekrachtiging. (zie www.soroptimist.nl voor meer informatie.)

Goede doel: Trees4Life
Met dit Charity Golf Event 2022 ondersteunen we het landelijke project van de Soroptimisten. Ons doel: 1000 vrouwen in Mali helpen om bomen te planten en te onderhouden, voedsel te verbouwen en een inkomen te verwerven.

Hoe ziet het programma eruit?
U wordt hartelijk ontvangen bij BurgGolf De Haverleij te ‘s-Hertogenbosch

11.30 uur: ontvangst gasten 18 holes wedstrijd
Uitreiking lunchpakket
Vanaf 12.30 uur: start 18 holes wedstrijd
13.30 uur: ontvangst gasten 9 holes wedstrijd en golf clinic
Vanaf 14.00 uur: start 9 holes wedstrijd
Van 14.00-16.00 uur: golf clinic
Vanaf 16.30-ca. 20.00 uur: borrel, loterij, prijsuitreiking en BBQ buffet.

Wat zijn de kosten?
Wedstrijd 18 holes: € 76,75,- (incl. lunchpakket)
Wedstrijd 9 holes: € 43,20
Golf clinic: € 50,70
Buffet: € 35,-
Alle prijzen zijn tevens inclusief koffie bij ontvangst en borrelhapjes bij de aansluitende borrel (exclusief drankjes).

Hoe meldt u zich aan?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar GolfEventDeMeierij@gmail.com. Vermeld hierbij uw naam, playing handicap, emailadres, mobiele nummer, of u een buggy wenst en eventuele speciale dieetwensen. U ontvangt van ons een berichtje met aanvullende informatie over de betaling en het Golf Event. En heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaand emailadres.

Tot slot: zegt het voort en graag tot vrijdag 16 september!

Namens Soroptimistclub De Meierij,
Nicolette van Battum, Inge Mooren,
Nelly van Kleef, Madeleine Mouwen

BurgGolf De Haverleij

  • Bossche Charity Golf Event
  • 18 holes/9 holes/clinic
  • Golfen voor het goede doel: Trees4Life
  • Georganiseerd door Soroptimistclub De Meierij
  • Iedereen is welkom!

Welkom bij BurgGolf De Haverleij!

Welkom op dé golfbaan van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Een indrukwekkende golfbaan met mooie greens, omgeven door prachtige woonkastelen. En Bossche gastvrijheid begint bij deze gezellige golfvereniging.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.