Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Jouster Merke Bokaal

Op vrijdag 23 september 2022 organiseren we voor de zestiende keer de Jouster Merke Bokaal bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk.

Alleen voor genodigden bestuur Jouster Merke Bokaal – Christiaan Smilde, Tjeerd Bosma en Erwin Bethlehem

Inschrijven doet u via het formulier op mijn.burggolf.nl.

 

PROGRAMMA:

13.45 uur: Ontvangst in het clubhuis

14.30 uur: Naar de startholes

15.00 uur: Start 9-holes wedstrijd d.m.v. een shotgun-start

17.00 uur: Binnenkomst deelnemers, borrel met bittergarnituur, aansluitend Barbecue.

 

KOSTEN:

BurgGolf privé- of bedrijfsleden à €21,50 p.p.

Niet leden à €49,- p.p.

 

Graag €10,- cash meenemen voor de muziek! Dit kunt u betalen bij de wedstrijdcommissie bij de inschrijving (ophalen scorekaart).

 

Bovenstaande is inclusief; deelname aan de wedstrijd, bittergarnituur tijdens de borrel en aansluitend de barbecue. Consumpties en eventuele extra’s worden op basis van nacalculatie per persoon berekend. De gehele rekening kunt u aan het eind van de avond voldoen.

 

Heeft u vragen over de wedstrijd? Neemt u dan contact op met de Jouster Merke Bokaal wedstrijdcommissie. U kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren, daarna zullen wij de deelname kosten aan u doorbelasten. Annuleren kan alleen via sintnicolaasga@burggolf.nl.

 

Schrijf u snel in! Bij 56 deelnemers is de wedstrijd vol.

 

Met sportieve groet,

De Wedstrijdcommissie

 

Christiaan Smilde

Erwin Bethlehem

Tjeerd Bosma

Jouster Merke Bokaal 2022

  • 16e editie van de Jouster Merke Bokaal
  • Alleen voor genodigden bestuur Jouster Merke Bokaal – Christiaan Smilde, Tjeerd Bosma en Erwin Bethlehem

Welkom bij BurgGolf Sint Nyk!

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.