Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Speelt u ook mee met de LoyalTee Winter Tour op de Toptracer Range? De leukste overdekte wedstrijd voor heel golfend Nederland. Gezellig met vrienden, familie, kinderen, collega’s of relaties, iedereen is welkom bij deze virtuele golfwedstrijd!

Het programma:

  • 10:30 uur is de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 11:30 uur is de start van de wedstrijd, de eerste wedstrijd is op St. Andrews (Old Course)
  • Omstreeks 13:00 uur wordt er tijdens de wedstrijd een heerlijke kop soep met stokbrood uitgeserveerd vanaf het café op de Toptracer Range
  • Omstreeks 14:15 uur is de wedstrijd afgelopen en start de borrel in het clubhuis, waar ook de prijsuitreiking zal zijn

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Er is een dagprijs voor zowel Dames, Heren als Kinderen. Tijdens deze wedstrijd spelen we Strokeplay volgens Toptracer Formule, u kunt uw eigen HCP invullen op het Toptracer Range systeem. Meer informatie over de Toptracer Range kunt u hier vinden.

De kosten voor deelname bedragen:
€44,- voor LoyalTee Clubleden en BurgGolf Clubleden
€54,- voor greenfee gasten en introducees

Dit is inclusief koffie/thee met een lekkernij bij de ontvangst, deelname aan de Tour inclusief ballen, een kop soep met stokbrood en een bittergarnituur bij de borrel. Overige drankjes zijn op nacalculatie.

Direct inschrijven kan via Mijn.BurgGolf. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Marianne Kipp, Sales & Events Toptracer Range Zoetermeer (m.kipp@burggolf.nl) Wij hopen u te mogen verwelkomen bij de BurgGolf LoyalTee Winter Tour 2023 @ Toptracer Range, Westerpark – Zoetermeer (St. Andrews (Old Course))

 

LoyalTee Toptracer Winter Tour

  • BurgGolf Westerpark – Toptracer Range
  • Speciaal voor BurgGolf LoyalTee Leden en Burggolf Clubleden
  • Maak kennis met Toptracer en andere BurgGolf leden!

LoyalTee Toptracer Winter Tour data 

5 februari –  London GC, Heritage, London, UK
19 februari – Bro Hof GC, Castle Course, Sweden
5 maart –  Spanish Bay California, USA
19 maart – PGA National Championship Course, USA
2 april – Bro Hof GC,  Stadium Course, Sweden

Welkom bij BurgGolf Westerpark!

Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.