Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Speelt u ook mee met de LoyalTee Zomertour? De leukste wedstrijd voor heel golfend Nederland. Gezellig met vrienden, familie, collega’s of relaties, alle golfers zijn welkom!

U wordt ontvangen met koffie/thee en een plaatselijke lekkernij. Halverwege zal u in de baan een versnapering ontvangen en bij terugkomst staat de bittergarnituur natuurlijk klaar Voor deze dag zal de chef een heerlijk hoofdgerecht (€ 17,50) serveren waar u zich voor kan opgeven door een e-mail te sturen naar de wedstrijdleiding.

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen in 2 categorieën:
HCP 0 tot 18.0 en HCP 18.1 tot 36

De kosten voor deelname bedragen:
€69,- voor Greenfee spelers
€59,- voor Loyaltee leden
€20,- voor BurgGolf Clubleden

Wij hopen u te mogen begroeten bij de BurgGolf LoyalTee Zomer Tour!

Heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar de LoyalTee Zomer Tour coördinator via  loyalteeclub@burggolf.nl. Inschrijven kan via Mijn.BurgGolf.nl

 

LoyalTee Zomer Tour BurgGolf

  • De Berendonck, De Purmer, De Haverleij, Westerpark, Sint Nyk en Gendersteyn
  • Reeks van 12 wedstrijden met afsluitende finale op De Purmer
  • Met gezellige afsluiting in het clubhuis

Wedstrijd data:
Zaterdag 8 april 2023, Westerpark – Zoetermeer
Zaterdag 22 april 2023, De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 6 mei 2023, De Purmer – Purmerend
Zaterdag 13 mei 2023, Sint Nyk – Sint Nicolaasga
Zaterdag 20 mei 2023, De Berendonck – Wijchen
Zondag 28 mei 2023, Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 15 juli 2023, Westerpark – Zoetermeer
Zondag 23 juli 2023, Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 12 augustus 2023, De Purmer – Purmerend
Zaterdag 26 augustus 2023, Sint Nyk – Sint Nicolaasga
Zaterdag 16 september 2023, De Berendonck – Wijchen
Zondag 1 oktober 2023, De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 21 oktober 2023, De Purmer – Purmerend (finale)

Welkom bij BurgGolf !

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Elke dag opnieuw. Altijd en op elke locatie herkenbaar. Van leren golfen, goedkoop golfen, mooie golfbanen, voordelige greenfee-tarieven en unieke golfarrangementen. Dat is BurgGolf. Welkom in Veldhoven, ‘s-Hertogenbosch, St. Nicolaasga, Purmerend, Wijchen en Zoetermeer! Kwaliteit. Service. Gezelligheid. Welkom!

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!