Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Na een jaar geen Men Only en Ladies Night is de tijd daar dat we u weer kunnen verwelkomen voor deze twee evenementen bij BurgGolf Gendersteyn! Vanaf maandag 4 april gaat de Men Only weer van start! Marcellino en Aran zijn van de wedstrijdcommissie en zullen verdere vragen over de Men Only beantwoorden.  Er wordt een leaderboard bijgehouden met birdies, parren, nearys en/of de longest.

Starttijden vanaf 17:30 uur

Ook als niet lid kunt u deelnemen aan de Men Only wedstrijden. De kosten voor de 9-holes greenfee bedraagt dan het loyaltee tarief van € 24,50. Dit is exclusief de € 3 euro inschrijfgeld. Opgeven is niet noodzakelijk u kunt gewoon binnen komen wandelen! Bent u nog geen LoyalTee lid? Onze shopmedewerkers vertellen u graag meer over dit lidmaatschap.

Noteer alvast de finale dag in uw agenda: zaterdag 8 oktober 2022! Deze dag worden de deelnemers de hele dag in de watten gelegd. Details volgen t.z.t. via de wedstrijdleiding.

 

Men Only BurgGolf De Haverleij

  • BurgGolf Gendersteyn
  • 9-holes wedstrijd
  • Iedere maandag van 4 april t/m 8 oktober 2022
  • Inloopwedstrijd – aanmelden vooraf niet nodig
  • 8 oktober slotwedstrijd
  • Men Only!

Welkom bij BurgGolf Gendersteyn!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.