Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zondag 27 november organiseert BurgGolf Gendersteyn onder leiding van baanmanager Aline Franken een gezellige 18-holes Sint/Kerst wedstrijd! Deze wedstrijd is voor BurgGolf Clubleden, LoyalTee leden en gasten. Er wordt gespeeld met een maximale HCP van 36 maar ook startende golfers zijn natuurlijk van harte welkom om mee te spelen!

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Vanaf 10.00 uur ontvangst met koffie en iets lekkers
 • Vanaf 11.30 uur start 18-holes wedstrijd, vanaf 2 tees
 • Bij binnenkomst een gezellige borrel met borrelhapjes
 • Blijft u ook eten? Chef Alex zorgt voor een heerlijke dagspecial á € 17,50 p.p.

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd:

 • BurgGolf Clubleden: € 7,50
 • BurgGolf LoyalTee leden: € 56,50
 • Gasten: € 62,50

Meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan contact op met Aline Franken, baanmanager van BurgGolf Gendersteyn. Direct inschrijven? Dat kan op Mijn.BurgGolf!

 

Sint/Kerstwedstrijd!

 • BurgGolf Gendersteyn
 • 18-holes wedstrijd
 • Individueel Stableford
 • Max. HCP 36
 • Voor BurgGolf Clubleden, LoyalTee Leden en gasten

Welkom bij BurgGolf Gendersteyn!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!