Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 24 en zondag 25 september organiseert BurgGolf Golfclub Sint Nyk voor de 6e keer het Sint Nyk (Senior) Open. Wie volgt de winnaars van 2020 (laatste editie) op? Of kunnen deze winnaars de titel verdedigen?

PROGRAMMA SENIOR OPEN
Datum: zaterdag 24 september 2022
Starttijd: 10.00 – 12.00 uur middels een 2-tee start
Spelvorm: Bruto Strokeplay
Maximum aantal deelnemers: 78
Flightgrootte: 3 spelers
Open voor: Alle Senior amateurs met een actieve handicap tot 36.0 (>50 jaar)
Kosten niet-leden: €55,-
Kosten BurgGolf leden: €15,-
Inclusief koffie/thee ontvangst met lekkernij, eventfee en een versnapering in de baan.
Inschrijven doet u hier!

PROGRAMMA STROKEPLAY WEDSTRIJD
Datum: zondag 25 september 2022
Starttijd: ochtend (tijd volgt n.a.v. aantal deelnemers)
Spelvorm: Bruto Strokeplay
Maximum aantal deelnemers: 48
Handicap categorie: HCP 0 – 9.9
Flightgrootte: 3 spelers
Open voor: Alle amateur golfers met een actieve handicap
Kosten niet-leden: €55,-
Kosten BurgGolf leden: €15,-
Inclusief koffie/thee ontvangst met lekkernij, eventfee en een versnapering in de baan.
Inschrijven doet u hier!

PROGRAMMA STABLEFORD WEDSTRIJD
Datum: zondag 25 september 2022
Starttijd: Middag (tijd volgt n.a.v. aantal deelnemers)
Spelvorm: Stableford
Maximum aantal spelers: 48
Handicap categorie: 12.1 – 36
Flightgrootte: 3 spelers
Open voor: alle amateur golfers met een actieve handicap
Kosten niet-leden: €55,-
Kosten BurgGolf leden: €15,-
Inclusief koffie/thee ontvangst met lekkernij, eventfee en een versnapering in de baan.
Inschrijven doet u hier!

Spelers met HCP 10.0 – 12.0 mogen zelf bepalen met welke wedstrijd ze mee willen spelen, dit graag bij de inschrijving aangeven.


Inschrijven voor één of meer van bovenstaande wedstrijden kan middels Mijn.BurgGolf, ook als u géén lid bent van BurgGolf. Voor vragen kunt u contact opnemen met BurgGolf Golfclub Sint Nyk;
sintnicolaasga@burggolf.nl

Sint Nyk Open 2022

  • BurgGolf Golfclub Sint Nyk
  • 6e editie van het Sint Nyk Open
  • Alle amateur golfers met een actieve handicap zijn van harte welkom!
  • Op zaterdag 24 september het Senior Open
  • Op zondag 25 september de Strokeplay en Stableford wedstrijd

Welkom bij BurgGolf Sint Nyk!

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.