Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 10 september a.s. wordt voor de tweede keer het Sneeker Golfkampioenschap georganiseerd. Dit jaar vindt het evenement plaats bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk.

Waarom het “Sneeker kampioenschap”? Sneek telt een kleine 500 golfers (info NGF) en die golfers spelen allen op verschillende banen, of spelen misschien helemaal niet. Vanuit een aantal leden van Gaasterland en Sint Nyk is het idee ontstaan dat al deze golfers elkaar kunnen ontmoeten op een “Sneekers-only” wedstrijd in een gezellige en sportieve sfeer.

Dus woon je in Sneek en kun je golfen? Meld je dan snel aan via Sneekerkampioenschap2022@gmail.com. Er geldt een limiet van 60 spelers. Dus wees er snel bij! Vermeld in je mail je naam, handicap, homecourse en je telefoonnummer.

De kosten voor privé leden van BurgGolf bedragen €25,- per persoon, voor niet-leden bedragen de kosten €60,- per persoon.
Dit is inclusief de greenfee voor 18-holes, koffie ontvangst met lekkernij vooraf en een uitgebreide borrelplank tijdens de borrel.

Na ontvangst van je mail ontvang je een bevestigingsmail met verzoek om je bijdrage over te maken. Ruim voor tijd ontvang je nog de definitieve dagindeling.

We hopen veel Sneeker golfers te kunnen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
De wedstrijdleiding; Sikko Hulzenga, Jan Dijkhuis en Menno de Vries

Sneeker Golfkampioenschap 2022

  • BurgGolf Sint Nyk
  • Speciaal voor alle golfers uit Sneek!
  • Ontmoet nieuwe golfers uit de regio en speel samen

Welkom bij BurgGolf Sint Nyk!

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!