Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op alle golfbanen waar bier van Royal Swinkels Family Brewers wordt geschonken, wordt eens per twee jaar een ’t Vat Open golfwedstrijd georganiseerd. Tijdens deze dag zijn de leden van BurgGolf De Haverleij te gast van Royal Swinkels Family Brewers.

Op zaterdag 10 september 2022 wordt deze Stableford wedstrijd bij ons op de Haverleij gespeeld. Het is een wedstrijd voor alle mannelijke leden van de Haverleij. Er is plek voor maximaal 72 heren. Vanuit Royal Swinkels Family Brewers zullen ook een aantal deelnemers meespelen die verdeeld worden over de flights. De wedstrijdvorm is Individueel Stableford (vanaf de gele tee).

Het programma:
10.30 – 10.45 uur:
Ontvangst van de deelnemers met koffie/thee en lekkernij
10.45 – 11.00 uur:
Vertrek naar de startholes
11.00 uur:
Start van de 18-holes Stableford wedstrijd middels Shotgun start
15.30 uur:
Binnenkomst van de deelnemers, borrel met bittergarnituur en aansluitend de prijsuitreiking!

De kosten:
Alles wordt geheel verzorgt door de Royal Swinkels Family Brewers. De ontvangst, bittergarnituur, borrel na afloop, mooie gesponsorde prijzen én voor de winnaars van de dag: deelname aan de landelijke finale!

Het regelement:
(https://tvatopen.nl/over-tvatreglementen )

Let op!
De wedstrijd zit vol bij 72 deelnemers, schrijf u dan ook snel in via mijn.burggolf.nl 

BurgGolf De Haverleij

  • t Vat Open, speciaal voor de heren van BurgGolf De Haverleij!
  • 18-Holes Stableford wedstrijd
  • Mogelijk gemaakt door Royal Swinkels Family Brewers

Welkom bij BurgGolf De Haverleij!

Welkom op dé golfbaan van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Een indrukwekkende golfbaan met mooie greens, omgeven door prachtige woonkastelen. En Bossche gastvrijheid begint bij deze gezellige golfvereniging.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.