Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfshop – 200 m2 golfshop gevestigd op BurgGolf Purmerend

Bij Golfstore Purmerend is elke golfer op het juiste adres. Bij ons staan service, klantvriendelijk en kwaliteit hoog in het vaandel. Of u nu een beginnende of gevorderde golfer bent maakt niet uit, bij ons kunt u altijd terecht.

Naast een ruime collectie golfartikelen van de volgende merken; Cobra, Ping, Callaway, Titleist, Cleveland, Taylormade, Skymax, Footjoy, Adidas, Puma, Legend, Peak Performance, Nike, J. Lindenberg, Lutha, Daily, Rohnisch, Func Factory en Abacus leveren wij vele extra services. Zo beschikken wij over een de mogelijkheid om uw clubs voor u vrijblijvend op maat te fitten. Wij hanteren de laagste prijsgarantie.

Voor een impressie kunt u kijken op; www.golfstorepurmerend.nl


Golftotaal Tour – 9 en 18 holes wedstrijden

Doe nu mee met onze gezellige golftour en speel op 10 verschillende banen. De tour bestaat uit 30 speeldagen op zaterdag. U kunt kiezen voor 9 of 18 holes. U bepaalt zelf hoeveel rondes u meespeelt en kunt het gehele jaar instromen!


Golfreizen – Korte golftrips en 8-daagse vliegreizen

Wij verzorgen in het voorjaar en najaar compleet verzorgde golfreizen in Europa. Waarbij u de mogelijkheid heeft om les te krijgen van onze golfpro’s en op fantastische banen te spelen! Daarnaast gaan wij 2x per jaar 4 dagen golfen op prachtige locaties in de benelux.


Golflessen – Privé- en groepsles

Bij ons is het mogelijk om het gehele jaar door privé- en groepslessen te volgen. Wij organiseren betaalbare inlooplessen, opfriscursussen en wintercursussen.

Kijk voor meer informatie op www.golftotaal.com

Golflessen op alle BurgGolf banen

Onze golfprofessionals zijn er voor iedereen. Of u nu ervaren bent of net uw eerste slagen hebt gemaakt, bij BurgGolf bent u even welkom. Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Iedereen kan genieten van de golfsport samen met vrienden, familie of collega’s. Jong of oud, iedereen is welkom bij BurgGolf!

Gegarandeerd progressie met PGA golflessen

Golfprofessionals die een PGA-opleiding gevolgd hebben, staan garant voor kwaliteit. Alle golfprofessionals hebben een PGA opleiding achter de rug en zijn professioneel en langdurig opgeleid om elke golfer op een plezierige en ontspannen manier het golfen aan te leren. Door onze PGA golfprofessionals kunnen wij u ook progressie garanderen!

Erkende PGA golfprofessionals op alle locaties

BurgGolf Golf Academy verzorgt met erkende PGA golfprofessionals haar cursussen op meerdere locaties in Nederland. U kiest zelf uw locatie en haalt eenvoudig en dicht bij huis uw GVB. Je vindt onze cursussen op deze golfbanen in Nederland

GVB halen bij BurgGolf

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij BurgGolf golfbanen. Wij bieden u verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden u mee moet nemen, op welke locaties u de golfcursus kunt volgen en waar u kunt golfen na het halen van uw GVB.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.