Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Business Invitational

Prijs lidmaatschap v.a. € 2.850,-

Wilt u flexibiliteit, dan kiest u voor het Business Club Invitational lidmaatschap. U bent lid van de Business Club en het bijhorende greenfee pakket kunt u naar eigen wens inzetten. Voor een ronde met een klant of prospect, voor een golfevent met klanten of uw personeel, of puur voor uzelf.

 • 12 maanden onbeperkt golfen voor 1 persoon
 • deelname aan de relatiedag voor 1 persoon
 • deelname aan de Business Tour met team van 3 personen, 4 keer per jaar
 • 4 maal de mogelijkheid om iemand te introduceren: 9 holes voor € 22,50 of 18 holes voor € 37,50
 • 6 masterclasses van onze golf pro’s
 • NGF registratie
 • 3 netwerk events
 • 50% korting op huur vergaderzalen en AV middelen
 • inclusief club sponsoring à € 750 separaat vermeld op uw factuur
 • 30 dagen vooraf startijden reserveren
 • gratis gebruik van alle BurgGolf locaties voor privé- en bedrijfsfeesten en partijen
 • 50 greenfee cadeaukaarten met uw bedrijfslogo, 12 maanden geldig op alle banen
 • extra greenfee kaarten in eigen huisstijl te bestellen, 12 maanden geldig op alle banen (10 x 9 holes à € 330,-  50 x 9 holes à € 1500,-)

Maak naam bij BurgGolf

Wij maken graag reclame voor onze ondernemers. Met uw vermelding op bijvoorbeeld onze scorekaarten, onze holes of buggy’s etcetera komt u maar liefst direct onder de aandacht van ruim 100.000 golfers per jaar. Slim én waardevol.

Neem hiervoor contact op via uw favoriete golfbaan of via info@burggolf.nl

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.