Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Speelt u regelmatig als greenfee gast op de BurgGolf golfbanen? Denk dan eens aan een BurgGolf 10- of 20-Rondenkaart. Zo golft u altijd tegen een extra scherp geprijsd greenfee tarief!

De BurgGolf Rondenkaart kunt u van maandag t/m zondag én feestdagen inzetten op zowel de Peak, Popular en Peaceful tijdstippen op alle BurgGolf golfbanen. De kaarten zijn ook te gebruiken op de Par-3 banen als een halve (0,5) ronde op De Berendonck, De Purmer en De Haverleij

De ronden van de BurgGolf Rondenkaart zijn geldig tot 2 jaar na uitgifte, vrij overdraagbaar en niet persoonsgebonden. U kunt deze dus gebruiken met het hele gezin. De BurgGolf 10-Rondenkaarten en de BurgGolf 20-Rondenkaarten kunt u aanschaffen bij de receptie op één van de BurgGolf locaties. Deze wordt na betaling direct verstrekt d.m.v. een QR-code in uw Mijn.BurgGolf account en per e-mail. Zo kunt u de BurgGolf Rondenkaart ook cadeau geven aan een enthousiaste golfer!