Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

U vindt hier antwoord op al uw vragen over de online portal van BurgGolf, Mijn.BurgGolf. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met uw baanmanager of het BurgGolf Service Center, wij helpen u graag!

Mijn.BurgGolf is de online portal van BurgGolf. U kunt hier de baanstatus bekijken, uw starttijden boeken, uw reserveringen inzien, uzelf inschrijven voor events en wedstrijden, uw speelhistorie inzien, het laatste nieuws lezen en uw eigen gegevens inzien.

Heeft u gekozen voor een BurgGolf Go, Unlimited of Business Clublidmaatschap? Dan hoeft u niets zelf te doen. Onze ledenadministratie maakt voor u een account aan op Mijn.BurgGolf met alle rechten vanuit uw BurgGolf Clublidmaatschap. U ontvangt dan van ons een e-mail met uw inloggegevens.

Ja dat kan. U kunt zich op Mijn.BurgGolf gratis registreren als gast. U ontvangt dan van ons een e-mail met uw inloggegevens waarna u direct toegang heeft tot de online BurgGolf omgeving. Hier kunt u starttijden reserveren op alle BurgGolf golfbanen en uzelf inschrijven voor alle events waar u als gast van harte welkom bij bent.

Op Mijn.BurgGolf kunt u bij het onderdeel ‘Mijn account’ altijd uw contactgegevens wijzigen. Het is niet mogelijk daar om uw (voor)naam te wijzigen/toe te voegen. Dit kan wel door een e-mail te sturen met dit verzoek naar het BurgGolf Service Center.

Bent u uw wachtwoord kwijt? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Let op: heeft u de mail niet ontvangen? Bekijk dan ook uw spam folder. Heeft u geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee u wilt inloggen op Mijn.BurgGolf? Stuur dan een e-mail met het gewenste e-mailadres naar het BurgGolf Service Center. Zij zullen u dan nieuwe inloggegevens toesturen.