Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

In de “Brasserie op de Golfbaan” op de BurgGolf golfbanen verwennen wij graag met heerlijke gerechten waar lokale producten en de seizoenen centraal staan. Onze koks in de diverse Kingfisher Restaurants hebben een kaart samengesteld met klassiekers en “meer moderne gerechten” uit vele windstreken. Allen vers bereid met de beste lokale producten.

Lunchen, dineren met goed glas wijn

Op de menukaart vindt u ook per gerecht een suggestie voor een passende wijn. Wij nodigen u van harte uit deze suggestie uit te proberen. Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit onze wijnkaart. Gezellig en lekker eten, dat kan bij de “Brasserie op de Golfbaan” Kingfischer Restaurant.

Bekijk de openingstijden van het restaurant op de golfbaan bij u in de buurt. En ja, bij BurgGolf kunt u gewoon voor de deur gratis parkeren.

Restaurant Kingfisher

Op al onze locaties is een restaurant aanwezig. Of u nou gaat golfen of niet, u bent altijd welkom om een hapje te komen eten. Altijd voorzien van ruime en gratis parkeermogelijkheden.

Oase van rust en ruimte

De ruime en prettige faciliteiten, de groene, inspirerende omgeving maken van BurgGolf dé perfecte locatie om een lekker hapje te eten.

Tafeltje reserveren

Wat uw wensen ook mogen zijn, wij gaan voor 100% tevredenheid. Komt u vandaag een hapje eten? Reserveer hier uw tafeltje

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.