Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom bij BurgGolf Jeugd!

Bij BurgGolf Jeugd geloven we in de kracht van spelenderwijs leren golfen. De golflessen zijn dan ook speciaal ingericht om kinderen en jongeren op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met de golfsport.

Onze enthousiaste en ervaren golfprofessionals staan klaar om uw kind te begeleiden bij elke stap van hun golfavontuur. Van het aanleren van de juiste technieken tot het ontwikkelen van strategisch denken op de baan: de lessen bieden een mix van instructie, oefeningen en spelletjes die het leren golfen tot een succes maakt.

De golflessen zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus. Dus of ze nu beginner zijn of al zelfstandig de baan in mogen, zo kunnen ze op hun eigen tempo groeien én plezier hebben in elke les.

Bij BurgGolf Jeugd draait het niet alleen om het leren golfen, maar ook om het stimuleren van persoonlijke groei. Samen met de andere kinderen in de groep optrekken, werken aan doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. En dat alles in de buitenlucht!

Golfen voor jeugd

Op alle BurgGolf golfbanen zijn kinderen van harte welkom! Jongens en meisjes van 6 t/m 18 jaar kunnen op verschillende golfbanen terecht voor lessen, leuke golfevents én wedstrijden. Veel plezier!

Westerpark Golf Academy
BurgGolf Westerpark

Bij de Westerpark Golf Academy en BurgGolf Westerpark zijn we verheugd om de jeugd van harte welkom te heten om de beginselen van het golfspel onder begeleiding van een golfprofessional te leren. Naast het aanleren van techniek, leggen we de nadruk op plezier en spelenderwijs kennismaken met de verschillende slagen en basisregels van golf. De jeugd wordt ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en vaardigheidsniveau.

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Tammo Murris
Jeugd Commissie

BurgGolf Jeugd Commissie Golf

Helmuth van Heel Golfprofessional
BurgGolf De Haverleij

Ook in 2024 heb ik weer 9 lesmomenten in het voorjaar en 9 lesmomenten in het najaar ingepland. Bij de laatste les weer een dubbele baanles waarbij de kinderen in totaal 20 uur lessen hebben. Zowel in het het voorjaar en najaar ook nog eens de mogelijkheid om een gemiste les gratis in te halen. De jeugdlessen worden gehouden op de zondagen in kleine groepjes van maximaal 7 kinderen zodat uw kind de volledige aandacht krijgt die hij of zij verdiend.

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Helmuth van Heel

Helmuth van Heel Golfprofessioanl

Sander Sterken
BurgGolf De Berendonck – Wijchen

Op zondagen geef ik jeugdlessen bij BurgGolf de Berendonck in Wijchen. We bieden een leuk pakket van 10 lessen voor de zomer en 10 lessen na de zomer. Naast de reguliere lessen organiseren we ook spannende activiteiten zoals Par-3 wedstrijden, een dagje Dutch Open, een mini/maxi wedstrijd, een gamemiddag en zelfs nachtgolf. Om het jaar af te sluiten, hebben we een gezellige baanles gepland op de grote baan. Ik werk met kleine groepjes van maximaal 8 kinderen, zodat elk kind de volledige aandacht krijgt die hij of zij verdient. De lessen zijn geschikt voor jeugd van 6 jaar tot en met 18 jaar en zijn verdeeld over drie groepen: 10.00-10.50 uur, 11.00-11.50 uur en 12.00-12.50 uur.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en help je graag verder.

 

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Sander Sterken

Golfbanen de Berendonck Wijchen

Ed Vander
BurgGolf De Purmer – Purmerend

Stap in de swing van golf met de golflessen voor kids op BurgGolf de Purmer! Iedere zondag geeft BurgGolf golfprofessional Ed Vander golflessen in 2 gezellige groepen op basis van leeftijd en ervaring. Natuurlijk blijft het niet bij lessen op de driving range of putting-green want leerlingen worden maandelijks uitgenodigd voor diverse wedstrijden op de Par-3 baan of zelfs de grote baan. Wordt jouw zoon of dochter de Zomer Golf Koning- of Koningin?

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Ed Vander

BurgGolf Purmer Purmerend

Stephan van de Vight
BurgGolf Gendersteyn – Veldhoven

Laat uw kind spelenderwijs kennis maken met de golfsport bij BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven. Golfprofessional Stephan’s enthousiasme en deskundigheid zorgen ervoor dat de lessen leuk en interactief zijn, waardoor jouw kind een geweldige tijd zal hebben terwijl ze hun golfvaardigheden ontwikkelen. Of ze nu net beginnen met golfen of al wat ervaring hebben, de lessen worden aangepast aan hun eigen niveau. Daarbij worden er op BurgGolf Gendersteyn regelmatig Jeugd wedstrijden georganiseerd. Meer informatie en aanmelden? Dat kan via Aline Franken, baanmanager van BurgGolf Gendersteyn.

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Aline Franken

 

BurgGolf Gendersteyn

Ricardo Lodder
BurgGolf Sint Nyk – Sint Nicolaasga

Laat je kind op een leuke en speelse manier kennismaken met golf bij BurgGolf Sint Nyk. Onder begeleiding van golfprofessional Ricardo wordt het leren golfen een leuke ervaring. Je kind zal een geweldige tijd beleven terwijl ze hun golfvaardigheden ontwikkelen. Of ze nu net beginnen met golfen of al wat ervaring hebben, de lessen worden aangepast aan hun eigen niveau. Zo kunnen ze optimaal groeien en goed leren golfen!

Vanaf 10 september 2023 bieden we twee keer per maand jeugdlessen op zondagochtend aan bij BurgGolf Sint Nyk. Dit geeft je kind de kans om regelmatig te oefenen en vooruitgang te boeken in een gestructureerde en ondersteunende omgeving. De jeugdlessen voor beginners op BurgGolf Sint Nyk zijn nu beschikbaar als een voordelig pakket van 8 lessen voor slechts € 100,-.

 

Lessen worden gegeven op: zondag
Contactpersoon: Ricardo Lodder

Kom golfen

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.