Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfen is een geweldige sport voor jong én oud. Bij BurgGolf weten wij dat golfen niet alleen leuk is, maar ook een fantastische manier om te ontspannen, te bewegen en nieuwe mensen te ontmoeten. Of u nu een absolute beginner bent of al ervaring heeft, wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw golfvaardigheden te ontwikkelen en uw spel te verbeteren.

Onze golfprofessionals staan klaar om u te begeleiden tijdens uw leerproces en u te voorzien van tips en tricks. We bieden diverse lessen en cursussen op maat, van individuele lessen tot groepstrainingen en clinics. Of u nu uw eerste swing wilt maken of uw handicap wilt verlagen, bij BurgGolf vindt u altijd de juiste golfles of training die past bij uw niveau en doelen.

Wist u dat u voor uw eerste golflessen alleen fijn zittende sportschoenen nodig heeft? Direct een volledige golfset aanschaffen is niet nodig, deze krijgt u in bruikleen van de golfprofessional. Veel golfplezier!

Golflessen op alle BurgGolf banen

Bij BurgGolf heten we iedereen van harte welkom, ongeacht of u een ervaren golfer bent of net uw eerste slagen hebt gemaakt. Onze golfprofessionals staan klaar om u te helpen uw golfspel te verbeteren en te genieten van deze fantastische sport. Oefening baart kunst en iedereen kan plezier beleven aan golf, of u nu jong of oud bent, alleen speelt of met vrienden, familie of collega’s. Waar wacht u nog op? Kom langs en ervaar zelf hoe leuk golf is!

Gegarandeerd progressie met PGA golflessen

Golfprofessionals die een PGA-opleiding gevolgd hebben, staan garant voor kwaliteit. Alle golfprofessionals hebben een PGA opleiding achter de rug en zijn professioneel en langdurig opgeleid om elke golfer op een plezierige en ontspannen manier het golfen aan te leren. Door onze PGA golfprofessionals kunnen wij u ook progressie garanderen!

Erkende PGA golfprofessionals op alle locaties

BurgGolf Golf Academy verzorgt met erkende PGA golfprofessionals haar cursussen op meerdere locaties in Nederland. U kiest zelf uw locatie en haalt eenvoudig en dicht bij huis uw GVB. Je vindt onze cursussen op deze golfbanen in Nederland

GVB/Baanpermissie/HCP 54 halen bij BurgGolf

Bij BurgGolf kunt u uw GVB/Baanpermissie/HCP 54 halen, zodat u binnen de kortste keren vol vertrouwen de golfbaan op kunt. Of u nu al ervaring heeft of niet, wij bieden verschillende GVB/HCP 54 cursussen aan die zijn afgestemd op uw niveau. Onze ervaren golfprofessionals zorgen ervoor dat u de juiste technieken en vaardigheden aanleert in een traject op maat zodat u snel uw baanpermissie/HCP 54 kunt behalen. Na het behalen van uw baanpermissie kunt u direct op de golfbanen van BurgGolf spelen, na het behalen van uw HCP 54 bent u welkom als golfer op alle golfbanen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.