Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wilt u als groep kennismaken met de golfsport? Kom dan naar BurgGolf voor een golfclinic! Het ideale personeelsuitje, vriendenuitje of familie event.

Samen met vrienden, familie of collega’s de basisbeginselen leren van golf. Een clinic kunt u boeken vanaf 8 spelers en is geschikt voor iedereen. Blijven oefenen en veel plezier!

Over onze golfclinic

  • Ontspannen kennismaking met golf
  • Leuk personeels- of vriendenuitje
  • Iedereen kan meedoen

Golfclinic

Tijdens een golfclinic bij een van de BurgGolf golfbanen komen alle facetten van het golfspel aan bod en een clinic staat garant voor een onvergetelijke dag. Wij bieden diverse golfclinics aan variërend van tijdsduur en golftechnieken.

Tijdens de golfclinic komen de basistechnieken van de golfsport aan bod (swingen, putten en chippen) en gaat u aansluitend enkele oefenholes spelen. Wilt u uw arrangement uitbreiden met een hapje eten na afloop? Dat kan! Wij doen u graag een voorstel op maat!

Golfclinic BurgGolf - Leuk voor iedereen

BurgGolf Golflessen en clinics

Golfclinics, het leukste uitje!

Golfclinic in de regio Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen,
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Den Haag

Met 6 golfbanen in Nederland is BurgGolf erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen in het land. Want of u nu geen golfclinic zoekt in de regio Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, s-Hertogenbosch, Nijmegen of Den Haag. We zijn altijd dichtbij.

Uw gezelschap is in goede handen van onze gecertificeerde golfinstructeurs die ruim ervaring hebben in het lesgeven aan groepen.

Golfclinic bij BurgGolf

Alle BurgGolf banen beschikken over een Par-3 baan of enkele oefenholes, daarmee is onze golfclinic voor u gevarieerder en leuker.  Belangrijk want uw personeel, vrienden of familie moeten het vooral leuk hebben bij BurgGolf. Daarom bieden we diverse arrangementen aan. Er is al een golfclinic te boeken vanaf € 27,50 per persoon.

Compleet verzorgd feest

Wilt u na de golfclinic gezellig blijven borrelen of wilt u een compleet verzorgd feest organiseren voor familie, vrienden of als bedrijfsfeest? We adviseren u graag en doen een voorstel op maat.

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.