Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Wilt u als groep kennismaken met de golfsport? Kom dan naar BurgGolf voor een golfclinic! Het ideale personeelsuitje, vriendenuitje of familie event.

Samen met vrienden, familie of collega’s de basisbeginselen leren van golf. Een clinic kunt u boeken vanaf 8 spelers en is geschikt voor iedereen. Blijven oefenen en veel plezier!

Over onze golfclinic

  • Ontspannen kennismaking met golf
  • Leuk personeels- of vriendenuitje
  • Iedereen kan meedoen

Golfclinic

Tijdens een golfclinic bij een van de BurgGolf golfbanen komen alle facetten van het golfspel aan bod en een clinic staat garant voor een onvergetelijke dag. Wij bieden diverse golfclinics aan variërend van tijdsduur en golftechnieken.

Tijdens de golfclinic komen de basistechnieken van de golfsport aan bod (swingen, putten en chippen) en gaat u aansluitend enkele oefenholes spelen. Wilt u uw arrangement uitbreiden met een hapje eten na afloop? Dat kan! Wij doen u graag een voorstel op maat!

Golfclinic BurgGolf - Leuk voor iedereen

BurgGolf Golflessen en clinics

Golfclinics, het leukste uitje!

Golfclinic in de regio Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen,
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Den Haag

Met 6 golfbanen in Nederland is BurgGolf erg geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen in het land. Want of u nu geen golfclinic zoekt in de regio Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, s-Hertogenbosch, Nijmegen of Den Haag. We zijn altijd dichtbij.

Uw gezelschap is in goede handen van onze gecertificeerde golfinstructeurs die ruim ervaring hebben in het lesgeven aan groepen.

Golfclinic bij BurgGolf

Alle BurgGolf banen beschikken over een Par-3 baan of enkele oefenholes, daarmee is onze golfclinic voor u gevarieerder en leuker.  Belangrijk want uw personeel, vrienden of familie moeten het vooral leuk hebben bij BurgGolf. Daarom bieden we diverse arrangementen aan. Er is al een golfclinic te boeken vanaf € 27,50 per persoon.

Compleet verzorgd feest

Wilt u na de golfclinic gezellig blijven borrelen of wilt u een compleet verzorgd feest organiseren voor familie, vrienden of als bedrijfsfeest? We adviseren u graag en doen een voorstel op maat.

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.