Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom op onze Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch! Laagdrempelig en sneller dan golfen op de grote baan. Komt u alleen om rustig te oefenen na het werk of juist gezellig met familie en vrienden die ook enthousiast zijn geworden voor golf? De holes hebben een lengte tussen de 50 en 130 meter. Speelt u toch ook graag op de grote baan? Dan ontvangt u het LoyalTee Club kortingsbedrag van € 5,00 op 9 holes en € 10,00 op 18 holes gedurende uw Par-Tee 3 lidmaatschap. Veel golfplezier!

U profiteert van:

 • BurgGolf Clublidmaatschap
 • Ongelimiteerd golfen op BurgGolf Par-3 banen
 • Eenvoudige reservering tot 21 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 5 uitstaande individuele boekingen
 • Altijd met het LoyalTee Club kortingsbedrag korting golfen op de grote baan
 • Deelname aan (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten

Wat is inbegrepen bij Par-Tee 3 Clublidmaatschap?

Voor € 500,- per jaar speelt u 12 maanden ongelimiteerd op alle Par-3 banen van BurgGolf*. Daarnaast profiteert u van:

 • Ongelimiteerd golfen op de Par-3 banen op Wijchen, Purmerend en Den Bosch en de oefenholes op de andere BurgGolf locaties
 • Deelname aan (nationale) Par-3 clubwedstrijden en activiteiten
 • Eenvoudige reservering tot 21 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 5 uitstaande individuele boekingen (exclusief (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten)
 • Altijd met het LoyalTee Club kortingsbedrag korting golfen op de grote baan
 • Gedurende uw BurgGolf Clublidmaatschap kunt u 4 x een familielid of vriend introduceren voor een 9-holes ronde voor het Friends tarief van € 22,50. Wilt u 18-holes lopen? Dan betaalt u 2 x het 9-holes tarief.
 • De mogelijkheid om extra rondes aan te schaffen (10 en 20 rondenkaarten)

* De eenmalige administratiekosten voor nieuwe leden bedraagt €25,-
** Optioneel is een NGF registratie mogelijk á €23,-

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Goed om te weten

Het BurgGolf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het BurgGolf Clublidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

U bent van harte welkom op de Par-3 banen in Wijchen, Purmerend en Den Bosch en de oefenholes op de andere BurgGolf locaties. Dankzij het Par-Tee 3 lidmaatschap kunt u altijd met het LoyalTee Club kortingsbedrag korting golfen op de grote banen van alle locaties.

Nee, alleen met een BurgGolf Clublidmaatschap mag u deelnemen aan een clubactiviteit, wedstrijd of evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor clubleden. Wist u dat er ook speciale Par-3 events worden georganiseerd?

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.