Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Par-Tee 3 lidmaatschap is met name geschikt voor beginnende golfers die willen oefenen op holes met een lengte tussen de 50 en 130 meter.

Met dit lidmaatschap kunt u ongelimiteerd gebruik maken van onze 9 holes Par-3 baan op onze BurgGolf locaties in Purmerend, ‘s-Hertogenbosch en Wijchen.

U profiteert van

  • 12 maanden ongelimiteerd golf op alle Par-3 banen van BurgGolf*
  • Deelname aan alle Par-3 wedstrijden en clubactiviteiten
  • Korting op golfrondes op de grote baan
  • Nieuwsbrieven van de club

Wat is inbegrepen bij Par-Tee 3 Lidmaatschap

Voor € 455,- per jaar speelt u heel jaar ongelimiteerd op alle Par-3 banen van BurgGolf. Daarnaast profiteert u van:

  • 12 maanden ongelimiteerd golf op alle Par-3 banen van BurgGolf*
  • Deelname aan alle Par-3 wedstrijden en clubactiviteiten
  • Korting op golfrondes op de grote baan
  • Nieuwsbrieven van de club

* Niet alle golfbanen hebben een Par-3 baan. U kunt uitsluitend terecht op: De Haverleij in Den Bosch, De Berendonck in Wijchen en De Purmer in Purmerend.

afbeelding-lidmaatschap

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

U schrijft zich altijd in voor 12 maanden, een periode korter dan 12 maanden is niet mogelijk.

Uw homecourse is de BurgGolf baan waar u voor kiest bij inschrijving. U bent van harte welkom op alle 6 de BurgGolf banen.

Ja, na 12 maanden loopt een lidmaatschap door met wederom 12 maanden. Na de eerste 12 maanden kunt u wel gebruik maken van de Wet van Dam. De opzegtermijn is dan 1 maand.

Deze kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl onder vermelding van uw debiteurennummer en factuurnummer.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.

U dient schriftelijk of per mail een opzegging door te geven aan de verantwoordelijke baanmanager.

U kunt deze mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl

U kunt bij inschrijving kiezen voor automatische incasso via uw IBAN rekening nummer. Wij schrijven dan automatische elke eerste van de maand het verschuldigde bedrag af van uw rekening. Mocht u hier verder nog vragen over hebben kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl