Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Business Club: het grootste golfende netwerk in Nederland. Bij BurgGolf doet u goed zaken. Oftewel: verwen en onderhoud uw relaties op één van onze golfbanen door heel Nederland. Genieten, netwerken en ontmoeten.

Bij BurgGolf valt alles samen want combineer golfen en werk op meerdere golfbanen in Nederland. Onze leden vertegenwoordigen tal van bedrijven door heel Nederland.

Business Club BurgGolf

Wilt u golfen met uw (toekomstige) klanten, met uw personeel of juist even alleen?
Bij BurgGolf kennen we 3 verschillende soorten lidmaatschap:

Business Unlimited

Netwerken en onbeperkt golfen. Dat kan met het Business Unlimited lidmaatschap. Doe mee aan hét toernooi voor zakelijke golfers, de Business Tour. Of kiest u voor een ontspannen ronde op onze 6 banen?

  • 12 maanden onbeperkt golfen
  • Deelname aan de relatiedag voor 1 persoon
  • Deelname aan de Business Tour met team van 3 personen, 4 keer per jaar
BurgGolf Business Club

Business Invitational

Wilt u flexibiliteit, dan kiest u voor het Business Club Invitational lidmaatschap. U bent lid van de Business Club en het bijhorende greenfee pakket kunt u naar eigen wens inzetten. Voor een ronde met een klant of prospect, voor een golfevent met klanten of uw personeel, of puur voor uzelf.

  • 12 maanden onbeperkt golfen voor 1 persoon
  • deelname aan de relatiedag voor 1 persoon
  • deelname aan de Business Tour met team van 3 personen, 4 keer per jaar
Mooie golfbanen in Nederland - Welkom bij BurgGolf

Business Club Wildcard

Het grote voordeel voor uw bedrijf is dat deze kaart niet op naam staat van een directeur of medewerker, hierdoor vindt er geen fiscale bijtelling plaats bij deze persoon. De kaart kan dus binnen uw bedrijf uitgeleend worden aan verschillende personen of relaties, zo vaak u maar wilt.

  • maximaal 150 rondes per jaar per wildcard
  • 10 % korting op een 2e kaart en 5% extra voor elke volgende kaart
  • deelname aan de relatiedag voor 1 persoon
BurgGolf - golfers over de brug

Maak naam bij BurgGolf

Wij maken graag reclame voor onze ondernemers. Met uw vermelding op bijvoorbeeld onze holes, scorekaarten, driving ranges of buggy’s komt u maar liefst direct onder de aandacht van ruim 100.000 golfers per jaar. Slim én waardevol. Neem hiervoor contact op met uw BurgGolf golfbaan of via info@burggolf.nl

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.