Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Onze golflidmaatschappen zijn er voor iedereen. Of u nu ervaren bent of net uw eerste slagen heeft gemaakt, als lid van BurgGolf bent u even welkom. Op alle golfbanen staan onze medewerkers klaar om u te laten proeven van de sfeer van de club, de gezelligheid onder de leden en van de vele activiteiten die er worden georganiseerd. Kiest u voor een een lidmaatschap om onbeperkt te golfen, wekelijks te golfen of juist af en toe met extra voordeel? Wat u ook kiest, welkom bij BurgGolf!

BurgGolf Lidmaatschappen

Met één lidmaatschap golfen op 6 BurgGolf banen

We maken graag een afspraak met u om te kijken welk van onderstaande lidmaatschappen het beste aansluit bij uw wensen. Of kom langs en ervaar het clubgevoel eerst zelf. Onbeperkt golfen, wekelijks golfen of juist af en toe golfen met extra veel voordeel. Met uw partner, kinderen of met uw vrienden. Ontdek het bij BurgGolf. Elk lidmaatschap kent zijn eigen voordelen. En bij (bijna) elk lidmaatschap geldt: betaling per maand is mogelijk. Dat scheelt.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen. Wij waarderen het zeer als u zich houdt aan de algemene golf etiquette qua kleding.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?