Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Par-3 golfbanen bij BurgGolf

Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende golfbaan waar u zonder GVB of HCP 54 welkom bent? BurgGolf De Haverleij, BurgGolf De Purmer en BurgGolf De Berendonck beschikken naast de championship courses ook over uitdagende 9-holes Par-3 golfbanen! Deze banen zijn ideaal voor startende golfers en meer ervaren golfers die hun korte spel willen verbeteren. Daarnaast bieden deze banen voldoende variatie om uw vaardigheden te testen. Een ronde golfen op de Par-3 baan duurt ongeveer een uur en met een dagkaart van € 19,50 heeft u de hele dag toegang tot de 9-holes Par-3 baan. U kunt ook uw BurgGolf Rondenkaart inzetten: u rekent dan een 0.5 credit af. Of kies voor het Par-Tee 3 Clublidmaatschap

De voordelen van de Par-3 baan

Heeft u nog geen HCP of GVB? Dan bent u van harte welkom op alle BurgGolf Par-3 banen! De Par-3-banen van BurgGolf zijn leuk, uitdagend (doordat ze bijvoorbeeld smal zijn) én ideaal om er aan uw golfspel te werken!

Dit geldt voor zowel gevorderde als beginnende golfers. Heeft u nog geen of weinig golfervaring? Dan zijn deze Par-3 banen samen met de andere golf oefenfaciliteiten de plek om te oefenen! Al wel golfervaring? Dan heeft u op een Par-3 golfbaan meer kans om een par te maken dan op een grote baan! De afstanden naar de green zijn dan ook niet heel erg ver. Natuurlijk maken bunkers en waterhindernissen ook deel uit van de banen.

Par 3 baan golfen BurgGolf

Leer ook golfen op de Par-3 baan

De eerste slagen zijn niet altijd voor iedereen even gemakkelijk. Laat u daardoor niet afschrikken, na een aantal keer oefenen zal u zelf al ervaren hoe leuk de golfsport is!

Onze vriendelijke en professionele golfprofessionals staan altijd klaar om beginners te verwelkomen en te begeleiden bij hun eerste stappen op de baan. Ze bieden lessen en golfclinics aan om uw spel naar een hoger niveau te tillen. Heeft u (nog) geen eigen clubs? Geen probleem. Natuurlijk kunt u deze huren bij onze receptie. De Par-3 banen in Purmerend (BurgGolf De Purmer) en ‘s-Hertogenbosch (BurgGolf De Haverleij) zijn qualifying. Hier kunt u dus uw golfhandicap halen en bijhouden.

 

Het gebeurt bij BurgGolf - Welkom

Clubs zijn altijd te huur

Eerst eens proberen of heeft u uw eigen clubs thuis gelaten? 

Bij onze receptie kunt u altijd golfclubs huren, ideaal voor zowel beginners als bezoekers zonder eigen materiaal. We bieden kwalitatieve sets voor alle niveaus, zodat iedereen kan genieten van een dag op de golfbaan.

 

golfclubs huren Par 3

Golf oefenfaciliteiten

Op BurgGolf Westerpark, BurgGolf De Purmer en BurgGolf Sint Nyk kunt u naast golfen op de championship courses ook oefenen op de zeer ruim opgezette putting greens en chipping holes. 

Naast de driving ranges op alle golfbanen is er een Toptracer Range op BurgGolf Westerpark aanwezig. Daarnaast is in Zoetermeer ook een 3 holes Par-3 baan te vinden waar u zowel het chippen als putten goed kunt oefenen. Op BurgGolf Sint Nyk is een zeer ruim opgezette putting green en chipping green aanwezig waar u al uw golfvaardigheden kunt oefenen.

Op BurgGolf Gendersteyn is de (blauwe) 7-holes Par 3-4 en 5 te vinden. Deze voormalige 9-holes lus is nu ideaal voor golfers met minder tijd die wel voluit willen spelen!

 

Proefles golf bij BurgGolf

Golf Clinics en Events

Op alle BurgGolf golfbanen worden clinics georganiseerd. Wist u dat u op BurgGolf Westerpark, BurgGolf De Purmer, BurgGolf De Haverleij en BurgGolf De Berendonck deze kunt afsluiten met een ronde op de (3-holes) Par-3 baan?

Voor de meer gevorderde golfers is het mogelijk om een clinic volledig op de Par-3 baan te organiseren. Tijdens een golfclinic op de Par-3 baan kunnen zij hun golfvaardigheden effectief aanscherpen. Deze clinics richten zich op precisie en techniek van het korte spel. Onder begeleiding van ervaren golfpro’s ontvangen de deelnemende spelers praktische tips en directe feedback, waardoor ze snel leren en hun spelvertrouwen opbouwen. De kortere holes zorgen voor een sneller spel, perfect voor een leerzame clinic.

Verschillende commissies organiseren op de Par-3 banen ook events zoals de Par-3 Clubkampioenschappen. Als BurgGolf clublid bent u van harte welkom om daar aan mee te doen. Kijk op Mijn.BurgGolf voor de events op de Par-3 of informeer bij uw baanmanager, hij of zij informeert u graag verder.

Golflessen of clinics bij BurgGolf

Par-Tee 3 Clublidmaatschap
Onbeperkt golfen op de kleine baan

Laagdrempelig en sneller dan golfen op de grote baan. Komt u alleen om rustig te oefenen na het werk of juist gezellig met familie en vrienden die ook enthousiast zijn geworden voor golf?

De holes hebben een lengte tussen de 50 en 130 meter. Speelt u toch ook graag op de grote baan? Dan ontvangt u het LoyalTee Club kortingsbedrag van € 5,00 op 9 holes en € 10,00 op 18 holes gedurende uw Par-Tee 3 lidmaatschap. Veel golfplezier op alle BurgGolf golfbanen!

BurgGolf Par-Tee 3 Clublidmaatschap

Maar liefst 9x kans op een hole-in-one!

Doordat afstanden op de Par-3 banen korter zijn heeft u ook 9 keer kans op een hole-in-one, hoe leuk is dat!

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.