Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfclinics: leuk, leerzaam, sportief en voor iedereen!

Bent u op zoek naar een groepsuitje of activiteit die zowel leuk, leerzaam als sportief is? Dan is een golfclinic precies wat u zoekt. Onder leiding van onze enthousiaste en ervaren golfprofessionals stapt u met uw gasten, zakelijke relaties, collega’s of vrienden in de wereld van golf. Leer de verschillende slagen zoals de drive, putten en chippen. Bent u al meer ervaren? Dan zorgen onze golfprofessionals voor een aangepast programma waarmee u uw golfspel naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat is een golfclinic?

Een golfclinic is een leuke en sportieve sessie die speciaal voor u is georganiseerd door de BurgGolf golfprofessionals. Het hoofddoel is om zowel beginners als gevorderde golfers te helpen hun golfspel te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren.

Bij BurgGolf zijn de golfclinics toegankelijk voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau. Deze worden namelijk op niveau gegeven en zijn daardoor geschikt voor beginners, gevorderde golfers, bedrijven (teambuilding), vriendengroepen, families en sociale groepen. Het is een veelzijdige en inclusieve activiteit voor diverse doelgroepen.

Golfclinic BurgGolf Westerpark Zoetermeer

Ervaren en enthousiaste golfprofessionals

Onze golfclinics worden begeleid door enthousiaste golfprofessionals met veel expertise in het lesgeven. De vriendelijke aanpak zorgt ervoor dat u en uw gasten zich op uw gemak voelen.

Tijdens een golfclinic krijgt u praktische en theoretische instructies. U leert over de basisregels van golf, oefent verschillende slagen op de driving range en werkt aan uw putts op de putting green. Veiligheid is altijd een prioriteit, onze instructeurs zullen u begeleiden bij het juiste gebruik van de golfclubs. Plezier staat centraal in onze golfclinic. Naast het leren van golftechnieken worden er tijdens de clinic leuke spelletjes en wedstrijdjes georganiseerd. Kiest u ook voor een afsluitende golfronde op de Par-3 baan?

IMG_20230720_110234

Belangrijk om te weten

Golfclubs krijgt u altijd te leen tijdens de golfclinic. Draag comfortabele sportkleding en sportschoenen waar u goed in kan bewegen en waar u zich prettig in voelt.

Zijn er in uw gezelschap ook gasten die liever de baan in gaan in plaats van het volgen van een clinic? Dan reserveren wij tijdens de clinic voor de startende golfers starttijden op de grote baan/9-holes Par-3 baan. Natuurlijk zorgen wij voor starttijden die kloppen met het programma voor de clinic deelnemers zodat het sociale aspect behouden blijft.

 

BurgGolf is altijd dichtbij, goed bereikbaar én voorzien van ruime en gratis parkeermogelijkheden

Uitgebreide horeca mogelijkheden

BurgGolf biedt uitgebreide horeca mogelijkheden voor uw golfdag, clinic, golftraining of ander evenement.

Onze keukenbrigade verzorgt de catering op maat, variërend van koffie en thee met zoete lekkernijen tot uitgebreide gezonde lunchbuffetten en borrelhapjes. Ook voor een afsluiting met een diner of barbecue kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw gasten.

 

IMG_20230720_110305

De leukste golfclinics met professionele begeleiding en plezier voor iedereen

Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid en uw offerte op 

Wij begrijpen dat geen golfclinic hetzelfde is en dat uw wensen kunnen variëren. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook speciale programma’s organiseren voor leerlingen van middelbare scholen? Onze Sales & Events medewerkers zijn er om u te ontzorgen en te helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt voorstel. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden op al onze golfbanen. Neem gerust contact met ons op en wij stellen graag een persoonlijk voorstel op voor uw onvergetelijke golfclinic waar u met veel plezier aan zal terugdenken!

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Contact met BurgGolf

  Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.