Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfen bij BurgGolf betekent eindeloze golfvariatie.

Met 6 prachtige banen in Nederland staan u volop uitdagingen te wachten in uw spel en kunt u gegarandeerd altijd genieten van een golfronde. De BurgGolf Business Club: het grootste golfende netwerk in Nederland. Bij BurgGolf doet u goed zaken. Oftewel: verwen en onderhoud uw relaties op één van onze golfbanen door heel Nederland.

Genieten, netwerken én ontmoeten. Combineer golfen en werk op meerdere golfbanen in Nederland. Onze leden vertegenwoordigen tal van bedrijven door heel Nederland.

Wilt u flexibiliteit en met meerdere mensen binnen het bedrijf golfen, kies dan voor het BurgGolf Business Wildcard Lidmaatschap. Het grote voordeel voor uw bedrijf is dat de BurgGolf Business Wildcard niet op naam staat van een directeur of medewerker, hierdoor vindt er geen fiscale bijtelling plaats bij deze persoon. De kaart kan dus binnen uw bedrijf uitgeleend worden aan verschillende personen of relaties, zo vaak u maar wilt met een maximum van 150 rondes van 9-holes per 12 maanden.

Daarbij komt u uw eigen logo ook tegen op de baan: gedurende het BurgGolf Business Wildcard lidmaatschap bent u u ook automatisch holesponsor van uw favoriete hole! Maak ook onbeperkt en kosteloos gebruik van onze vergaderfaciliteiten inclusief het gebruik van 1 flipover en beamer/scherm (o.b.v. beschikbaarheid).

 • De kosten van het BurgGolf Business Wildcard Clublidmaatschap bedragen € 3850,-
  • Waarvan € 850,00 wordt gerekend als sponsorbijdrage (21% BTW)

U profiteert van:

 • BurgGolf Business Club lidmaatschap
 • Golfen op alle BurgGolf locaties
 • Maximaal 150 rondes van 9-holes golf
 • Eenvoudige reservering tot 30 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 10 uitstaande individuele boekingen 
 • Deelname aan (nationale) BurgGolf Businessclub wedstrijden/activiteiten
 • De mogelijkheid om greenfee kaarten in eigen huisstijl te bestellen, 12 maanden geldig op alle banen

Wat is inbegrepen bij het BurgGolf Business Wildcard Clublidmaatschap?

Netwerken en golfen. Dat kan met het Business Wildcard Clublidmaatschap! Verrijk uw zakelijke netwerk met de exclusieve golfervaringen van BurgGolf. Neem deel aan onze BurgGolf Business Tours, waar u tot vier keer per jaar samen met een team van drie gasten uw relaties kunt versterken op de golfbaan. Deze evenementen zijn perfect voor het opbouwen van waardevolle zakelijke connecties in een dynamische en sportieve setting. Daarnaast biedt onze BurgGolf Relatiedag een unieke kans om twee gasten uit te nodigen voor een dag vol netwerken in een ontspannen atmosfeer. Verhoog uw zakelijke bereik door drie keer per jaar deel te nemen aan onze 9-holes Business Tour netwerkevenementen, waar u samen met twee gasten de perfecte balans tussen werk en plezier vindt. Of kom naar de 3 Masterclass Golflessen en maak ook uw familie enthousiast voor de golfsport! Met deze exclusieve golf- en netwerkevenementen bij BurgGolf creëert u moeiteloos nieuwe zakelijke kansen en geniet u van de golfsport!

profiteert daarnaast van:

 • Onbeperkt en kosteloos gebruik maken van vergaderfaciliteiten inclusief gebruik van 1 flipover en beamer/scherm (o.b.v. beschikbaarheid)
 • De mogelijkheid om extra greenfee cadeaukaarten in eigen huisstijl te bestellen, 24 maanden geldig op alle banen (10 x 9 holes à € 330,- 50 x 9 holes à 1500,-)
 • Gedurende het Business Invitational Clublidmaatschap kunt u  6 x een gast introduceren voor een 9-holes ronde voor het Friends tarief á € 25,00 per 9-holes
 • 100% korting op holesponsoring (1 bord) periode van 12 maanden à € 400,- excl. BTW
 • Uw logo vermeld op www.burggolf.nl

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Goed om te weten

Het BurgGolf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het BurgGolf Business Wildcard lidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Ja dat kan, uw BurgGolf Business Wildcard en speelrecht is op alle locaties geldig. De homecourse waar uw BurgGolf Business Wildcard op geregistreerd staat is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Nee, alleen met een BurgGolf Clublidmaatschap mag u deelnemen aan een clubactiviteit, wedstrijd of evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor clubleden. De BurgGolf Business Wildcard is een zakelijk lidmaatschap wat niet op uw persoonlijke naam wordt geregistreerd. Hierdoor kunt u alleen deelnemen aan een wedstrijd of evenement wat speciaal voor clubleden wordt georganiseerd als u geïntroduceerd wordt door een BurgGolf Clublid.

Ja, dat is mogelijk. Er wordt voor BurgGolf Business Wildcards géén onderscheid gemaakt tussen de Peak, Peaceful en Popular tijden waar de greenfee tarieven op gebaseerd zijn.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.