Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfen bij BurgGolf betekent eindeloze golfvariatie.
Kies voor Business Unlimited!

Met 6 prachtige banen in Nederland staan u volop uitdagingen te wachten in uw spel en kunt u gegarandeerd altijd genieten van een golfronde. De BurgGolf Business Club: het grootste golfende netwerk in Nederland. Bij BurgGolf doet u goed zaken. Oftewel: verwen en onderhoud uw relaties op één van onze golfbanen door heel Nederland.

Genieten, netwerken én ontmoeten. Combineer golfen en werk op meerdere golfbanen in Nederland. Onze leden vertegenwoordigen tal van bedrijven door heel Nederland.

Met een Business Unlimited Clublidmaatschap met ongelimiteerd speelrecht wordt u BurgGolf Businessclub lid. U heeft alle vrijheid om gedurende 12 maanden onbeperkt te golfen op alle BurgGolf locaties. Of u nu wilt genieten van een rustige ontspannen ronde in de ochtendzon of juist een qualifying ronde wilt lopen met zakenrelaties, familie, vrienden of collega’s: dit lidmaatschap biedt u de vrijheid om golf te beleven zoals het u uitkomt. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij uw favoriete (business) clubactiviteiten!

 • De kosten van het BurgGolf Business Unlimited Clublidmaatschap bedragen € 2450,-
  • Waarvan € 850,00 wordt gerekend als sponsorbijdrage (21% BTW)

U profiteert van:

 • BurgGolf BusinessClub lidmaatschap
 • BurgGolf Clublidmaatschap
 • Ongelimiteerd golfen op alle BurgGolf locaties
 • Eenvoudige reservering tot 30 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 10 uitstaande individuele boekingen 
 • Deelname aan (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten
 • Deelname aan (nationale) BurgGolf Businessclub wedstrijden/activiteiten
 • De mogelijkheid om greenfee kaarten in eigen huisstijl te bestellen, 12 maanden geldig op alle banen
 • Inclusief LeClub GOLD Card

Wat is inbegrepen bij het BurgGolf Business Unlimited Clublidmaatschap?

Netwerken en onbeperkt golfen. Dat kan met het Business Unlimited lidmaatschap! Verrijk uw zakelijke netwerk met de exclusieve golfervaringen van BurgGolf. Neem deel aan onze BurgGolf Business Tours, waar u tot vier keer per jaar samen met een team van twee gasten uw relaties kunt versterken op de golfbaan. Deze evenementen zijn perfect voor het opbouwen van waardevolle zakelijke connecties in een dynamische en sportieve setting. Daarnaast biedt onze BurgGolf Relatiedag een unieke kans om twee gasten uit te nodigen voor een dag vol netwerken in een ontspannen atmosfeer. Verhoog uw zakelijke bereik door 3 keer per jaar deel te nemen aan onze Business netwerkevenementen, waar u samen met een gast de perfecte balans tussen werk en plezier vindt. Of kom naar de 6 Masterclass Golflessen en maak ook uw familie enthousiast voor de golfsport! Met deze exclusieve golf- en netwerkevenementen bij BurgGolf creëert u moeiteloos nieuwe zakelijke kansen en geniet u van de golfsport!

U profiteert daarnaast van:

 • Onbeperkt en kosteloos gebruik maken van vergaderfaciliteiten inclusief gebruik van 1 flipover en beamer/scherm (o.b.v. beschikbaarheid)
 • De mogelijkheid om extra greenfee cadeaukaarten in eigen huisstijl te bestellen, 24 maanden geldig op alle banen (10 x 9 holes à € 330,- 50 x 9 holes à 1500,-)
 • Gedurende het Business Unlimited Clublidmaatschap kunt u  6 x een gast introduceren voor een 9-holes ronde voor het Friends tarief á € 25,00 per 9-holes
 • 25% korting op holesponsoring (1 bord) periode van 12 maanden à € 400,- excl. BTW
 • Uw logo vermeld op www.burggolf.nl

Maak naam bij BurgGolf

Wij maken graag reclame voor onze ondernemers. Met uw vermelding op bijvoorbeeld onze holes, scorekaarten, driving ranges of buggy’s komt u maar liefst direct onder de aandacht van ruim 100.000 golfers per jaar. Slim én waardevol.

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Goed om te weten

Het BurgGolf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het zakelijke BurgGolf Unlimited Clublidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Ja dat kan, uw zakelijke BurgGolf Unlimited Clublidmaatschap en/of speelrecht is op alle locaties geldig. Uw homecourse is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Nee, alleen met een BurgGolf Clublidmaatschap mag u deelnemen aan een clubactiviteit, wedstrijd of evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor clubleden. Met een zakelijk BurgGolf Unlimited Clublidmaatschap bent u ook BurgGolf Clublid.

Ja, dat is mogelijk. Er wordt voor BurgGolf Clubleden géén onderscheid gemaakt tussen de Peak, Peacefull en Popular tijden waar de greenfee tarieven op gebaseerd zijn.

Dat kan tijdens uw huidige BurgGolf Clublidmaatschap periode van 12 maanden. Deze zijn niet overdraagbaar naar een volgend lidmaatschapsjaar.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.