Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Alleen of samen leren golfen in de buurt van Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch of Den Haag? Boek een voordelige privé golfles van 25 minuten of 50 minuten of een veelvoud daarvan

De oefeningen en oefenstof worden speciaal op uw wensen afgemeten. Door de 1 op 1 lessituatie krijgt u alle aandacht die nodig is om uw golfspel te perfectioneren. En u kunt uw lessen op elk moment intensiveren of afbouwen. Bekijk onderstaande tarieven.

Over deze cursus

  • Privé golflessen van 25 min of van 50 min
  • Aantal cursisten: 1 tot 4 personen
  • Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen
  • Schoenen met platte zolen
  • Clubs krijgt u tijdens de les in bruikleen

Privé les golf tarieven

25 minuten privé les

Wilt u beter leren golfen? Dan zijn onze privé lessen de geschikte oplossing. De golflessen worden op ieder niveau gegeven en je kunt kiezen uit privéles of groepsles. U hoeft geen golfervaring nodig te hebben en er is altijd een golfles in de buurt.

 

Priveles golf boeken

Privé les golf tarieven

50 minuten privé les

Wilt u beter leren golfen? Dan zijn onze privé lessen de geschikte oplossing. De golflessen worden op ieder niveau gegeven en je kunt kiezen uit privéles of groepsles. U hoeft geen golfervaring nodig te hebben en er is altijd een golfles in de buurt.

 

foto-F-Burggolf-Purmerend_1631

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.