Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom op Nederlands grootste Toptracer Range

De BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer is de locatie waar golfplezier en gezelligheid samenkomen en waar u ongedwongen vrienden, familie en (zakelijke) relaties kan ontmoeten. Let the games begin!

Hier krijgt golfen een geheel nieuwe dimensie! Of u nu een doorgewinterde golfer bent of net de eerste stappen zet op de green, Toptracer biedt een interactieve en meeslepende golfervaring die geschikt is voor iedereen. Ontdek onze moderne Toptracer driving range bij BurgGolf Westerpark in Zoetermeer, nabij Den Haag en Rotterdam. Voorzien van maar liefst 31 ruime en overdekte afslagplaatsen met de nieuwste PowerTee Technology de ideale driving range voor golfers van ieder niveau. Extra luxe? Kies dan voor een exclusieve en luxe setting met de VIP-Party Bays.

Bedrijfs- en teamuitjes

De BurgGolf Toptracer Range is de ideale locatie voor bedrijfs- en teamuitjes. Van een clinic als eerste kennismaking met de golfsport tot een complete virtuele golfcompetitie voor medewerkers en relaties.

Natuurlijk is het ook mogelijk om golfen op de Toptracer Range te combineren met een evenement op de grote 18-holes baan of een vergadering/diner/event in het clubhuis.

Clinic Toptracer Range BurgGolf

Toptracer Range voor unieke evenementen!

Ontdek de veelzijdigheid van de BurgGolf Westerpark Toptracer Range als de ideale locatie voor al uw speciale gelegenheden en groepsactiviteiten.

Of het nu gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding, verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes, gender-reveal party’s, babyshowers of vrijgezellenfeesten, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze VIP-Party Bays bieden een exclusieve en luxe setting voor uw golfclinic of familiereünie. Terwijl u geniet van de gezellige en sportieve sfeer, worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd vanuit ons Toptracer Café.

Toptracer Nederland BurgGolf Westerpark Zoetermeer

Welke games kunt u spelen op de BurgGolf Toptracer Range?

Of u nu alleen komt om uw golfvaardigheden te verbeteren of om samen met vrienden en familie een gezellig avondje uit wilt beleven, op de Toptracer Range zijn er games voor iedereen. 

Closest to the Pin: Dit spel daagt u uit om uw precisie te testen door te proberen de bal zo dicht mogelijk bij een virtueel doel op de driving range te slaan. Degene die de bal het dichtst bij het doel krijgt, wint het spel.

My Practice: Dit is ideaal voor golfers die hun spel willen verbeteren. Via specifieke statistieken per club kunt u meer leren over uw slag en de afstanden die u met uw verschillende clubs haalt.

Longest Drive: In dit spel draait alles om afstand. Probeer de bal zo ver mogelijk te slaan op de driving range. De speler met de langste afstand wint en blijft natuurlijk in het leaderboard staan!

Virtual Golf: Op 1 dag zowel op Pebble Beach als op St. Andrews spelen? Op de Toptracer Range kan het. Speel op beroemde golfbanen over de hele wereld zonder dat u daadwerkelijk de reis naar die locaties hoeft te maken.

Points Game: Dit is een competitief spel waarbij u punten kunt verdienen op basis van de afstand en nauwkeurigheid van uw slagen. Hoe verder en preciezer de bal wordt geslagen, hoe meer punten u verdient.

Go Fish!: Speciaal voor kinderen is er het spel Go Fish, wat individueel of in een team van maximaal vier personen kan worden gespeeld. Probeer de 24 verschillende zeedieren in hun virtuele aquarium te vangen door slagen te maken naar verschillende doelen op de driving range.

Toptracer30: Voor golfers die hun spel willen verbeteren of gewoon een kijkje willen nemen in hun huidige prestaties, biedt deze game mode in 30 slagen zeer uitgebreide gegevens en persoonlijke inzichten. Ontdek de sterke punten van uw spel en ook de gebieden die verbeterd kunnen worden.

Wat is Toptracer en hoe werkt het systeem?

Toptracer is een geavanceerd technologisch systeem dat wordt gebruikt in de golfsport om de precisie en afstand van golfslagen te meten en te visualiseren.

Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd als een hulpmiddel voor televisie-uitzendingen om kijkers een beter inzicht te geven in de vlucht van de golfbal tijdens professionele golftoernooien. Het systeem maakt gebruik van high-speed camera’s en geavanceerde beeldverwerkingstechnologie om de golfbal te volgen vanaf het moment dat deze wordt geraakt tot aan de landingsplaats op de golfbaan. Zo krijgt u als golfer belangrijke gegevens en analyses over uw slagen.

Toptracer Range BurgGolf

Goed om te weten

Heeft u de Toptracer Range App al gedownload voor Android of IOS?
Download de Toptracer Range app voor de beste Toptracer ervaring. Bewaar en volg de eigen statistieken en monitor uw vooruitgang! 

Heeft u geen eigen clubs?
Dat is geen enkel probleem. Bij de steward van het Toptracer Range Café kunt u altijd clubs huren. Zij zullen u ook op weg helpen met het Toptracer systeem en wat tips en trics geven als u dat graag wilt!

Ballen
Gebruikmaken van Toptracer op BurgGolf is gratis: u betaalt alleen voor de ballen. Ook niet-leden van BurgGolf zijn van harte welkom! Mandjes met ballen kunt u met een ballenkaart (verkrijgbaar bij de receptie of het Toptracer Range Café) of met uw betaalpas uit de ballenmachine tappen. 

Openingstijden driving range
De driving range is dagelijks geopend vanaf 08:00 uur, ook in de ochtenden bent u van harte welkom op de Toptracer Range. Ons team hangt op werkdagen in de loop van de ochtend de Toptracer Range schermen op. Vanaf de openingstijd van de Toptracer Range is er volledige capaciteit beschikbaar.

Openingstijden Toptracer Range
Maandag: 14:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag: 
14:00 uur – 22:00 uur
Woensdag: 
14:00 uur – 2:100 uur
Donderdag: 
14:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag: 
14:00 uur – 22:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur – 18:00 uur
Zondag: 
09:00 uur – 18:00 uur

Meer weten over de mogelijkheden voor uw event op de Toptracer Range?

Laat ons weten wat uw wensen zijn! Het Event Team van BurgGolf denkt graag mee over uw bedrijfs- of teamuitje. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 079-320313 / events.zoetermeer@burggolf.nl

    Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.