Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Toptracer Range in Zoetermeer nabij Den Haag!

Wij heten u van harte welkom op de BurgGolf Westerpark. Onze vernieuwde en overdekte luxe Toptracer Range (driving range) is uitgerust met maar liefst 31 Toptracer afslagplaatsen en PowerTee Technology. Uniek in Nederland door de opzet en daarmee niet alleen leuk voor mensen die al regelmatig golfen maar ook voor startende golfers en mensen die met familie, vrienden of collega’s een sportief uitje zoeken!

Welkom op de BurgGolf Toptracer Range!
De BurgGolf Toptracer Range in Zoetermeer is géén gemiddelde driving range en dat ziet u direct wanneer u binnenkomt. Komt u trainen of juist met vrienden en familie voor een gezellige en sportieve avond uit? Het is allemaal mogelijk. Geniet van de verwarmde luxe VIP-Party Bays en een hapje en drankje geserveerd vanaf het Toptracer Café! Wist u dat de VIP-Party Bays ook de ideale locatie is voor uw luxe golfclinic of family-event?

Toptracer Technology
Toptracer is een innovatief systeem waarmee elke bal die u slaat gemeten wordt. Zo kunt u diverse trainingen en spellen doen om interactief aan uw techniek te werken, allemaal op de driving range! De statistieken die gemeten worden worden opgeslagen in de app en zo kunt u uw vooruitgang zelf monitoren!

Download de Toptracer Range App voor de beste ervaring
• Zie precies hoe ver u slaat met welke club
• Krijg persoonlijke statistieken en volg uw vooruitgang
• Vergelijk je resultaten met alle andere Toptracer Range gebruikers in de wereld
• Download de Toptracer Range app voor Android of IOS

Uiteraard staat ons BurgGolf Toptracer team altijd voor u klaar voor vragen, het huren van clubs en uitleg over de spelmogelijkheden. U bent zonder reservering van harte welkom maar kiest u liever voor een luxe Party-Bay dan kunt u deze reserveren door een e-mail te sturen naar zoetermeer@burggolf.nl 

Openingstijden Toptracer Range

Maandag: 15:00 uur – 20:00 uur
Dinsdag:
15:00 uur – 21:00 uur
Woensdag:
15:00 uur – 21:00 uur
Donderdag:
15:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag:
15:00 uur – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag:
10:00 uur – 18:00 uur