Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Westerpark Toptracer Range
Zoetermeer

Wij heten u van harte welkom op Nederlands grootste Toptracer Range op BurgGolf Westerpark! Toptracer is een innovatief systeem waarmee elke bal die u slaat gemeten wordt. Zo kunt u diverse trainingen en spellen doen om interactief aan uw techniek te werken en dat allemaal op de driving range! De statistieken die gemeten worden, kunt u ook vergelijken met andere spelers en gebruiken om uw swing te verbeteren. U kunt zelfs virtueel beroemde 18-holes banen spelen! Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf.

Toptracer Range Event Locatie

Komt u trainen of juist met vrienden en familie voor een gezellige en sportieve avond uit? Het is allemaal mogelijk. De BurgGolf Westerpark Toptracer Range is uitgerust met maar liefst 31 Toptracer afslagplaatsen én PowerTee Technology. U bent van harte welkom met en zonder reserveren. Geniet van de verwarmde luxe VIP-Party Bays en een hapje en drankje geserveerd vanaf het Toptracer Café! Wist u dat de VIP-Party Bays ook de ideale locatie is voor uw luxe golfclinic of family-event? Reserveer direct online uw bay en let the games begin!

De BurgGolf Westerpark Toptracer Range in Zoetermeer is de locatie waar golfplezier en gezelligheid samenkomen en waar u ongedwongen vrienden, familie en (zakelijke) relaties kan ontmoeten. Let the games begin!

Bedrijfs- en teamuitjes golf

De BurgGolf Toptracer Range is de ideale locatie voor bedrijfs- en teamuitjes. Van een clinic als eerste kennismaking met de golfsport tot een complete virtuele golfcompetitie voor medewerkers en relaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om golfen op de Toptracer Range te combineren met een evenement op de grote 18-holes baan of een vergadering/diner in het clubhuis. Onze Toptracer Range beschikt over een zeer grote capaciteit, zowel kleine groepen als grote gezelschappen zijn van harte welkom.

Het BurgGolf Westerpark Event Team biedt volop mogelijkheden om een succes te maken van uw bedrijfsuitje, team-dag of relatie-evenement. Wij denken graag met u mee en stemmen de invulling van de dag volledig af op uw wensen. Uw golfevenement is het visitekaartje van uw bedrijf en dat begrijpen wij. Lever uw sponsormaterialen, vlaggen, banners of beachflags aan en wij maken van de Toptracer Range voor even een verlengstuk van uw organisatie!

Golf feesten en partijen

Een verjaardag, vrijgezellenfeestje, gender reveal party, babyshower of gewoon een gezellige avond met vrienden en familie plannen? Dat is snel geregeld op onze Toptracer Range én een onvergetelijke ervaring voor iedereen! Hapjes, drankjes, clubs en ballen, natuurlijk zorgen wij overal voor. Geen golfervaring? Ook dat is géén probleem. Onze Toptracer Range stewards geven u graag tips en trics en ervaar zelf hoe leuk golf is! 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw event op de Toptracer Range? 

Laat ons weten wat uw wensen zijn! Het Event Team van BurgGolf denkt graag mee over uw bedrijfs- of teamuitje. Neem contact op via 079-320313 of events.zoetermeer@burggolf.nl

Download de Toptracer Range App voor de beste ervaring!

• Zie precies hoe ver u slaat met welke club
• Krijg persoonlijke statistieken en volg uw vooruitgang
• Vergelijk je resultaten met alle andere Toptracer Range gebruikers in de wereld
• Download de Toptracer Range app voor Android of IOS

Uiteraard staat ons BurgGolf Toptracer team altijd voor u klaar voor vragen, het huren van clubs en uitleg over de spelmogelijkheden.

Openingstijden Toptracer Range

Maandag: 10:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Woensdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Donderdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag:
10:00 uur – 22:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur – 18:00 uur
Zondag:
09:00 uur – 18:00 uur