Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? 

Bij BurgGolf ontdekt u de voordelen van vergaderen buiten de deur. Extern vergaderen creëert een gevoel van urgentie en biedt een ongestoorde omgeving voor u en uw gezelschap. Bovendien stimuleert een nieuwe omgeving de creativiteit en versterkt het de teambuilding. Daarom is het de moeite waard om een vergaderruimte buiten uw eigen kantoor te zoeken. Bij BurgGolf kunt u rekenen op moderne faciliteiten en ruime ervaring in het organiseren van vergaderingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u een vergaderzaal bij ons huurt. Ervaar de voordelen van extern vergaderen en kies voor BurgGolf als uw vaste locatie.

Vergaderen

Bij BurgGolf bieden we diverse horecamogelijkheden die perfect passen bij uw vergadering, training of evenement. De keukenbrigade van Restaurant Kingfisher staat klaar om aan al uw wensen te voldoen. Geniet van een heerlijke selectie van koffie, thee en zoete lekkernijen, gezonde lunchbuffetten, borrelhapjes en zelfs afsluitende diners of barbecues. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw gasten en het doel van uw evenement. Ontdek de veelzijdige horecamogelijkheden bij BurgGolf en maak uw bijeenkomst compleet.

Ontdek de vele voordelen van vergaderen bij BurgGolf 

 • Uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, trainingen, netwerkdagen en zakenlunches
 • Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Sfeervolle zalen uitgerust met alle benodigde vergaderapparatuur en uitstekende Wi-Fi
 • Mogelijkheid om voor, tijdens of na de bijeenkomst te ontspannen door een balletje te slaan op de Par-3 baan, golfbaan, driving range of oefenfaciliteiten

Vergaderarrangementen BurgGolf

 

Kies voor één van de drie vergaderarrangementen voor uw volgende bijeenkomst.

Bel of mail ons voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst. 

Bij BurgGolf kunt u rekenen op prettige faciliteiten en ruime ervaring in het organiseren van vergaderingen.

Kies voor één van de drie vergaderarrangementen voor uw volgende bijeenkomst.

Arrangement ‘Par’ (29,- p.p.)

 • Ontvangst: Koffie, thee, lokale lekkernij
 • Vergaderen: 4 uur onbeperkt koffie en thee
 • Lunch: ’12 Uurtje BurgGolf’
 • Zaalhuur: Dagdeel zaalhuur, faciliteiten inbegrepen

Arrangement ‘Birdie’ (49,- p.p.)

 • Ontvangst: Koffie, thee, lokale lekkernij
 • Vergaderen: 4 uur onbeperkt koffie en thee
 • Lunch: ’12 Uurtje BurgGolf’
 • Golfclinic: 1 uur met golfprofessional
 • Borrel: 4 borrelhapjes p.p.
 • Zaalhuur: Volledige dag zaalhuur, faciliteiten inbegrepen

Arrangement ‘Eagle’ (99,- p.p.)

 • Ontvangst: Koffie, thee, lokale lekkernij
 • Vergaderen: Onbeperkt koffie en thee
 • Lunch: ’12 Uurtje BurgGolf’
 • Golfclinic: 1,5 uur met golfprofessional
 • Borrel: 4 borrelhapjes p.p.
 • Diner: Keuze uit diverse gerechten
 • Zaalhuur: Volledige dag zaalhuur, faciliteiten inbegrepen.

Laat ons uw vergadering vormgeven

Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid en uw offerte op 

Wij begrijpen dat geen vergadering hetzelfde is en dat uw wensen kunnen variëren. Onze Sales & Events medewerkers zijn er om u te ontzorgen en te helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt voorstel. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden op al onze golfbanen. Neem gerust contact met ons op en wij stellen graag een persoonlijk voorstel op voor uw onvergetelijke golfdag waar u met veel plezier aan zal terugdenken!

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Contact met BurgGolf

  Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.