Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Vergaderen in het groen is mogelijk op al onze BurgGolf golfbanen. Al onze vergaderfaciliteiten zijn op aanvraag beschikbaar voor al uw bijeenkomsten: trainingen, vergaderingen, presentaties, zakenlunches en netwerkdagen. Al onze zalen beschikken over uitstekende wifi en de verschillende vergaderbenodigdheden. Vergeet u niet na uw bijeenkomst nog even een balletje te slaan?

BurgGolf, locatie om te vergaderen

Dat vergaderen of brainstormen in een praktisch zaaltje met enkel tafels, stoelen en een flip-over definitief tot het verleden behoort is wel duidelijk. Onze creatieve en inspirerende evenementenlocatie is op de golfbaan. Er zijn op alle golfbanen sfeervolle ruimten voor meetings en events die los van elkaar te gebruiken zijn en die u naar wens kunt inzetten als inspirerende vergaderlocatie.

Bijzondere vergaderlocaties

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Denk dan aan de 6 locaties van BurgGolf. Altijd goed bereikbaar, gratis parkeren en net even anders dan anders!

Midden in het groen

Onze vergaderlocaties liggen midden in de natuur en bieden alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving!

Vrijblijvende offerte

Onze Sales & Events medewerkers maken graag kennis met u om uw wensen te bespreken en een vergader voorstel op maat te maken. U kunt ook rechtstreeks contact openemen bij de locatie waar je wilt vergaderen.

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.