Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Een onvergetelijke golfdag organiseren, zakelijk of privé? U bent van harte welkom op al onze BurgGolf banen! Een warm welkom met een heerlijke lunch, een 9 of 18 holes wedstrijd en als afsluiting een luxe borrel of een uitgebreid diner?

Het is allemaal mogelijk en wij maken er graag een geweldige golfdag van samen met u!

Golfdag organiseren

Wilt u een golfdag organiseren voor uw relaties, collega’s of vrienden? Welkom bij BurgGolf! Onze Sales & Events medewerkers maken graag kennis met u om te bespreken wat voor golfdag u precies voor ogen heeft. Zo kunnen wij beter inspelen op uw wensen en behoeftes. Denkt u bijvoorbeeld aan een wedstrijd op de grote baan, de Par-3 baan of zelfs op de Toptracer Range in Zoetermeer? Combineer een golfdag ook eens met een uitgebreide clinic of Baanpermissie in 1 dag cursus voor de niet-golfers. Grote kans dat deze gasten bij een volgende golfdag ook meespelen in de golfwedstrijd!

Onvergetelijke golfdagen

Een zakelijke golfdag organiseren voor uw werknemers, relaties, als netwerkevent? Of juist privé om weer met uw familie en vrienden samen te zijn? Wij zorgen voor een golfdag die precies voldoet aan al uw wensen.

 

 

BurgGolf is altijd dichtbij

Golfdagen zijn mogelijk op al onze locaties: Veldhoven, Zoetermeer, Purmerend, Wijchen, Sint Nyk en Den Bosch. Altijd dichtbij voor uw gasten en altijd voorzien van ruime en gratis parkeermogelijkheden.

 

Voorstel op maat

Wat uw wensen voor uw golfdag ook zijn, onze Sales & Events medewerkers maken graag kennis met u om dit te bespreken en een voorstel op maat te maken.

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.