Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Onvergetelijke golfdagen bij BurgGolf

Bent u op zoek naar een onvergetelijke golfdag, zakelijk met relaties en/of collega’s of privé met familie en vrienden? Verras uw gasten met een golfdag bij BurgGolf. Wij heten u van harte welkom op onze prachtige golfbanen, waar genieten van golf, eten en drinken, plezier én ontspanning centraal staan.

Een geslaagde dag op de baan

Of het nu om een zakelijk evenement, teambuilding, een liefdadigheidstoernooi, een gezellig samenzijn met vrienden, een familie-uitje of een ander event gaat: bij ons vindt u alles wat u zoekt voor een geslaagde dag. 

Laat onze Sales & Events medewerkers u ontzorgen bij het organiseren van uw golfdag. Samen bespreken we uw wensen en bieden verschillende mogelijkheden aan, zoals wedstrijden op de grote baan, 9-holes Par-3 banen of zelfs op de Toptracer Range bij BurgGolf Westerpark in Zoetermeer.

 

 

BurgGolf golfdagen

Uitgebreide horeca mogelijkheden

BurgGolf biedt uitgebreide horeca mogelijkheden voor uw golfdag, clinic, golftraining of ander evenement.

Onze keukenbrigade verzorgt de catering op maat, variërend van koffie en thee met zoete lekkernijen tot uitgebreide gezonde lunchbuffetten en borrelhapjes. Ook voor een afsluiting met een diner of barbecue kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw gasten.

 

 

BurgGolf Restaurant en Horeca

Wilt u een golfdag organiseren die ook leuk is voor gasten die nog niet golfen?

Voor startende golfers bieden we uitgebreide golfclinics aan waar onze ervaren golfprofessionals de deelnemers de basisprincipes van het golfen, zoals chippen, putten en de full swing gaan leren. Natuurlijk gaan zij het geleerde direct oefenen op de driving ranges, de Toptracer Range en de uitdagende 9-holes Par-3 golfbanen.

BurgGolf is altijd dichtbij, goed bereikbaar én voorzien van ruime en gratis parkeermogelijkheden

Laat ons uw golfdag vormgeven

Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid en uw offerte op 

Wij begrijpen dat geen golfdag hetzelfde is en dat uw wensen kunnen variëren. Onze Sales & Events medewerkers zijn er om u te ontzorgen en te helpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt voorstel. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden op al onze golfbanen. Neem gerust contact met ons op en wij stellen graag een persoonlijk voorstel op voor uw onvergetelijke golfdag waar u met veel plezier aan zal terugdenken!

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Contact met BurgGolf

  Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.