Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Welkom bij de BurgGolf LoyalTee Club

De BurgGolf LoyalTee Club is de grootste virtuele golfclub van Nederland.

Sluit uzelf ook aan voor 50,- per kalenderjaar en registreer daarbij voordelig uw NGF-registratie (27,50). Met het LoyalTee Club lidmaatschap ontvangt u tot wel 50% korting op greenfees bij de BurgGolf golfbanen!

 

Ontdek de voordelen van de LoyalTee Club

 • Profiteer altijd van € 15,- korting op een 18-holes greenfee of € 7,50 korting op een 9-holes greenfee
 • Voordeligste NGF-registratie van Nederland: slechts 27,50*
 • Reserveer eenvoudig uw starttijden tot 14 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Doe ook mee aan leuke evenementen en kwalificatiewedstrijden!
 • Geniet van volledige vrijheid om te golfen wanneer, waar en zo vaak als u wilt!
 • Tot wel 50% korting op greenfee met de LoyalTee Specials: 2x per maand extra aantrekkelijke aanbiedingen met onze ‘LoyalTee Specials’. (Bekijk de meest actuele LoyalTee Specials bij het laatste nieuws)

*Upgrade naar NGF-lidmaatschap: Word NGF-lid voor slechts 27,50 extra (bovenop uw LoyalTee-lidmaatschap) en ontvang direct uw HCP-registratie, inclusief bovengenoemde voordelen. Dit geldt ook als u al een lopend lidmaatschap heeft. (24,50 NGF + 3,00 NGF administratiekosten)

Belangrijk om te weten

Alle golfers met een geldig e-mailadres kunnen lid worden van de LoyalTee Club, ook personen met een adres in het buitenland.

Tarieven LoyalTee Club lidmaatschap

 • € 50,- per kalenderjaar
 • € 77,50 inclusief NGF registratie

Prijsaanpassing 1-1-2024 i.v.m. doorbelasting kosten NGF registratie.

LoyalTee Club Lidmaatschap voor bedrijven en personeelsverenigingen

Informeer naar de mogelijkheden voor een collectief LoyalTee Club Lidmaatschap voor uw bedrijf of personeelsvereniging.

13939cb3-e277-4ff3-8d92-f6bf3d3df86f (1)

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Uw NGF handicap registratie

Direct en voordelig geregeld via de BurgGolf LoyalTee Club

Wat houdt de NGF registratie via BurgGolf LoyalTee Club in?

 • Registratie bij de Nederlandse Golf Federatie verloopt via de LoyalTee Club
 • Een digitale NGF-pas van de LoyalTee Club via de GOLF.nl app waar uw actuele handicap staat vermeld
 • U kunt 2 x per jaar het digitale golf magazine van de NGF lezen
 • U maakt gebruik van een collectieve WA-verzekering tijdens het golfen

Heeft u een EGA-handicap?

Met de LoyalTee Club heeft u altijd online toegang tot uw handicapgegevens via de Golf.nl app van de NGF. U kunt eenvoudig uw gelopen qualifying scorekaarten zelf online invoeren via deze app. Hierdoor hoeft u nooit meer scorekaarten bij te houden en op te sturen. Bovendien heeft u altijd de meest recente status van uw handicap online beschikbaar!

Wat moet u doen voor de goedkoopste NGF handicap-registratie van Nederland?

 1. Bent u al basis lid van de LoyalTee Club? Stuurt u dan een e-mail naar de LoyalTee Club via loyalteeclub@burggolf.nl om uw NGF registratie af te sluiten. Vermeld u hierbij uw lidcode of adresgegevens en uw laatst geregistreerde handicap.
 2. U ontvangt een factuur voor slechts € 27,50 extra per kalenderjaar; dat is de goedkoopste handicapregistratie van Nederland!
 3. Zeg de NGF-registratie bij uw huidige golfclub op en vraag om een overzicht van uw actuele handicapgegevens.
 4. Staat op uw NGF-pas de Stichting Golfsport vermeld? Informeer dan de NGF dat u uw registratie via de LoyalTee Club laat verlopen en vraag bij de NGF om een overzicht van uw actuele handicapgegevens.
 5. Een overzicht van uw actuele handicapgegevens dient u te bewaren voor het geval de LoyalTee Club deze wil verifiëren. U wordt dan gevraagd een kopie hiervan op te sturen naar de BurgGolf LoyalTee Club.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan gedurende het jaar afgenomen worden. Het lidmaatschap wordt zonder opzegging stilzwijgend verlengd voor het volgende kalenderjaar, tenzij de speler schriftelijk zijn lidmaatschap opzegt voor 1 december van het lopende jaar. Dit kan per email worden gedaan via loyalteeclub@burggolf.nl 

Financiële verplichtingen

De kosten zijn per kalenderjaar en worden niet naar rato verrekend. De kosten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur voldaan te zijn.

Privacy

BurgGolf gebruikt de gegevens van de speler om deze te informeren over producten en diensten van BurgGolf en het lidmaatschap van de LoyalTee Club. Het LoyalTee lidmaatschap is enkel mogelijk met opgave van juiste gegevens inclusief e-mailadres. Gegevens van leden worden niet aan derden verstrekt.

Persoonlijk lidmaatschap

Het lidmaatschap van de LoyalTee Club is persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij spelen op een van de BurgGolf banen is het tonen van de LoyalTee Card en een baanpermissie/GVB/handicapbewijs verplicht.

Einde lidmaatschap

Beëindiging van het LoyalTee lidmaatschap houdt tevens een beëindiging van de NGF-registratie in, wat door de speler zelf bij een andere instantie ondergebracht dient te worden.

Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende jaar dient te geschieden voor 1 december per email naar loyalteeclub@burggolf.nl

NGF-registratie

NGF-registratie via de LoyalTee Club is alleen mogelijk in combinatie met een basislidmaatschap. Bent u al LoyalTee lid en wilt u uw NGF- of handicapregistratie door ons laten verzorgen, stuur dan een mailtje naar loyalteeclub@burggolf.nl

LoyalTee leden zijn zelf verantwoordelijk voor een juiste opgave van hun handicap. Tevens dienen zij zelf online hun qualifying kaarten in te voeren via de Golf.nl app van de NGF.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

U bent altijd clublid voor een periode van 12 maanden, een periode korter dan 12 maanden is niet mogelijk.

Uw homecourse is de BurgGolf baan waar u voor kiest bij inschrijving. U bent van harte welkom op alle 6 de BurgGolf banen.

Ja, na 12 maanden loopt een lidmaatschap door met wederom 12 maanden. Na de eerste 12 maanden kunt u wel gebruik maken van de Wet van Dam. De opzegtermijn is dan 1 maand.

Deze kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl onder vermelding van uw debiteurennummer en factuurnummer.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.

U dient schriftelijk of per mail een opzegging door te geven aan de verantwoordelijke baanmanager

U kunt deze mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl

U kunt bij een aantal clublidmaatschappen bij inschrijving kiezen voor automatische incasso via uw IBAN rekening nummer. Wij schrijven dan automatische elke eerste van de maand het verschuldigde bedrag af van uw rekening. Mocht u hier verder nog vragen over hebben kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl

Met ingang van 1 januari 2022 is het beleid bij BurgGolf gewijzigd en worden betalingen van lidmaatschappen bij de receptie niet langer geaccepteerd.