Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ben je tussen de 13 en 18 jaar oud en mag je al zelfstandig de baan in? Dan is BurgGolf Youth echt iets voor jou! Je bent lid van BurgGolf en hebt onbeperkt speelrecht op al onze BurgGolf banen. Je bent lid van de club en kan meedoen aan alle (nationale) clubwedstrijden en activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor jou en je leeftijdsgenoten!

Word lid en kies voor BurgGolf Youth!

Bekijk ook BurgGolf Jeugd, Golflessen en events voor kinderen

 

Je profiteert van:

 • BurgGolf Clublidmaatschap
 • Golfen op alle BurgGolf locaties
 • Ongelimiteerd golfen!
 • Eenvoudig je starttijden reserveren tot 14 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 4 uitstaande individuele boekingen
 • Doe ook mee aan de (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten!

Wat is inbegrepen bij het BurgGolf Youth Clublidmaatschap?

Voor 240,- per jaar spelen kinderen in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar ongelimiteerd op alle banen van BurgGolf*. Daarnaast profiteren zij van:

 • Ongelimiteerd golfen op alle BurgGolf locaties
 • Deelname aan (nationale) clubwedstrijden en activiteiten voor de jeugd
 • Eenvoudige reservering tot 14 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
 • Maximaal 4 individuele uitstaande boekingen, (exclusief (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten)
 • Gedurende het BurgGolf Clublidmaatschap kunnen zij 4 x een familielid of vriend introduceren voor een 9-holes ronde voor het Friends tarief van 25,00. Liever 18-holes lopen? Dan betalen zij 2 x het 9-holes tarief.

* De eenmalige administratiekosten voor nieuwe leden bedraagt 25,-
** Optioneel is een NGF registratie mogelijk á 24,50

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Goed om te weten

Het BurgGolf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het BurgGolf Clublidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Ja dat kan, uw BurgGolf Clublidmaatschap en/of speelrecht is op alle locaties geldig. Uw homecourse is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Nee, alleen met een BurgGolf Clublidmaatschap mag u deelnemen aan een clubactiviteit, wedstrijd of evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor clubleden.

Ja, dat is mogelijk. Er wordt voor BurgGolf Clubleden géén onderscheid gemaakt tussen de Peak, Peacefull en Popular tijden waar de greenfee tarieven op gebaseerd zijn.

Dat kan tijdens uw huidige BurgGolf Clublidmaatschap periode van 12 maanden. Deze zijn niet overdraagbaar naar een volgend lidmaatschapsjaar.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.