Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf lidmaatschap Youth houdt in dat jeugdige golfers van 13 tot 19 jaar oud lid zijn en gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de zes BurgGolf locaties.

Dit lidmaatschap is de vervolgstap van het Kids lidmaatschap. Tijdens dit Kids lidmaatschap heb je leren golfen en kun je nu zelfstandig de baan op.

U profiteert van

  • Ongelimiteerd genieten van het golfspel
  • Toegang tot alle 6 BurgGolf locaties
  • Deelname aan jeugdwedstrijden en clubactiviteiten
  • Online reserveringen vanaf 14 dagen vooruit (4 uitstaande boekingen)

Wat is inbegrepen bij BurgGolf Youth lidmaatschap

Voor € 225,- per jaar spelen jeugdige spelers (leeftijd van 13 tot 19 jaar) ongelimiteerd op alle banen van BurgGolf. Daarnaast profiteert u van:

  • Ongelimiteerd genieten van het golfspel
  • Toegang tot alle BurgGolf locaties
  • 4 maal de mogelijkheid om iemand te introduceren: 9 holes voor € 22,50 of 18 holes voor € 37,50
  • Deelname aan wedstrijden en clubactiviteiten
  • Online reserveringen vanaf 14 dagen vooruit (4 uitstaande boekingen)
afbeelding-lidmaatschap

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

U schrijft zich altijd in voor 12 maanden, een periode korter dan 12 maanden is niet mogelijk.

Uw homecourse is de BurgGolf baan waar u voor kiest bij inschrijving. U bent van harte welkom op alle 6 de BurgGolf banen.

Ja, na 12 maanden loopt een lidmaatschap door met wederom 12 maanden. Na de eerste 12 maanden kunt u wel gebruik maken van de Wet van Dam. De opzegtermijn is dan 1 maand.

Deze kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl onder vermelding van uw debiteurennummer en factuurnummer.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.

U dient schriftelijk of per mail een opzegging door te geven aan de verantwoordelijke baanmanager.

U kunt deze mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl

U kunt bij inschrijving kiezen voor automatische incasso via uw IBAN rekening nummer. Wij schrijven dan automatische elke eerste van de maand het verschuldigde bedrag af van uw rekening. Mocht u hier verder nog vragen over hebben kunt u mailen naar lidmaatschappen@burggolf.nl