Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Boek een golfles

Golfen is leuk voor iedereen! Of u nu een beginner bent en voor het eerst kennis maakt met de golfsport of dat u direct een handicap 54 (GVB) willen halen. De Golfacademie van BurgGolf staat bol van ervaring. BurgGolf verzorgt op 6 locaties verspreid door het land golflessen, gegeven door enthousiaste PGA golfprofessionals. De golflessen worden op ieder niveau gegeven en je kunt o.a. kiezen uit privéles, proefles golf of een golfclinic.

Golfles voor beginners en gevorderden

BurgGolf verzorgt golflessen voor alle soorten golfspelers. Een golfles voor zowel een beginnend golfer als een gevorderde golfer. Als u wilt beginnen met golf, moet u eerst zorgen voor een baanpermissie en daarna kunt u uw handicap 54 registratie behalen. Je GVB halen met handicap 54 doe je bij BurgGolf golfbanen.

Gegarandeerd progressie met onze golflessen

Een golfles kan verschillende doeleinde hebben. Lijkt het u leuk om te leren golfen of wilt u werken aan uw slagen of uw golfhandicap verlagen? Tijdens een golfles behandelen we alle onderdelen van het golfspel. U doet kennis op van de golfslagen als: chippen, pitchen, putten, de bunker en de swing, maar ook in de baan- en veiligheidsregels. En natuurlijk gaan we de baan in om de slagen te oefenen!

Golfles van een professional

De golflessen worden altijd gegeven door ervaren en opgeleide PGA golfprofessional van BurgGolf. Hiermee streven we naar een 100% kwaliteit van de lessen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u plezier heeft in het spel.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

De meest gestelde vragen over starten met golfen bij BurgGolf kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Nee, u bent natuurlijk ook als greenfee speler van harte welkom op alle BurgGolf banen. Om te spelen op de grote baan dient u wel in het bezit te zijn van een GVB of baanpermissie. U kunt hier uw greenfee boeken.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges,  Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie.

Wilt u mee doen aan de events speciaal voor leden? Dan is het wel noodzakelijk om lid te zijn.

Bij BurgGolf kunt u altijd kiezen voor een speelmoment wat past bij uw budget. Meer informatie kunt u vinden bij onze greenfee tarieven. Wilt u vaker spelen? Dan is het aantrekkelijker om te kiezen voor één van onze lidmaatschappen.

Nee, u kunt lessen volgen zonder lid te zijn bij BurgGolf, bijvoorbeeld met een proefles golf of een introductieles. U kunt direct contact opnemen met de golfpro’s van de BurgGolf baan van uw keuze. Of organiseer eens een leuke golfclinic met vrienden, familie of collega’s! Onze Sales & Event medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

Als u gaat golfen onder begeleiding van een golfprofessional dan hoeft u geen eigen clubs mee te nemen. De golfprofessional heeft deze namelijk altijd te leen. Als u zelfstandig gaat oefenen kunt u een golfset huren bij de receptie of in de golfshop. Denk wel aan kleding die comfortabel zit en sportieve schoenen.

Kinderen kunnen al starten met golfles vanaf een jaar of 5, maar we zien regelmatig al kleinere kinderen gezellig met hun ouders oefenen. Op alle BurgGolf banen zijn er leuke groepslessen voor kinderen waar ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de golfsport. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf baan, zij informeren u graag verder. Wist u dat Tiger Woods al op 6-jarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

 

Nee, Toptracer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden golfers, van single HCP golfers tot gasten die voor het eerst kennismaken met golf. Natuurlijk kunt u clubs huren bij het café op de range, u hoeft deze niet zelf mee te nemen.

Onze oefenfaciliteiten (driving ranges, Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen in Purmerend, Wijchen en Den Bosch, putting- en chipping greens) zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB of baanpermissie. Veel golfplezier!