Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Greenfee prijzen

9 holes Greenfee

Greenfee Regulier LoyalTee
Peaceful time €29,50 €24,50
Popular time €34,50 €29,50
Peak time €39,50 €34,50

18 holes Greenfee

Greenfee Regulier LoyalTee
Peaceful time €49,00 €39,00
Popular time €59,00 €49,00
Peak time €69,00 €59,00

Uw baan reservering

Aantal personen

+ -
U kunt voor maxinaal 4 personen boeken. Wilt u voor meer dan 4 personen boeken gelieve contact op te nemen met de desbetreffende golfbaan.

Golfbaan

Holes

Datum

Komt u er niet meer uit?

Wij helpen u graag verder

Starttijd

Kies hieronder uw starttijd. Als u meer holes wilt spelen, kunt u dit op de dag zelf regelen met onze frontoffice, op basis van beschikbaarheid

{{ noTeetimes }}

{{ index }}

{{ noTeetimesMessage }}

Er zijn geen starttijden beschikbaar in de {{ index }}

{{ minutesToTime(time.time) }}

Starttijd boeken bij BurgGolf

Altijd korting op uw ronde

Wilt u komend seizoen vaker golfen bij BurgGolf? Overweeg dan een LoyalTee lidmaatschap. Hiermee krijgt u € 10,- korting op elke 18 holes green fee en € 5,- bij 9 elke holes. En er is meer. Ontdek hier alle voordelen van het LoyalTee lidmaatschap

Onbeperkt golfen

Altijd een golfbaan in de buurt. Dat is BurgGolf. Wij zijn namelijk altijd in de buurt als u wilt golfen in de regio van Amsterdam, Eindhoven, Heerenveen, Friesland, Den Bosch of Den Haag. Met een BurgGolf lidmaatschap bent u van harte welkom op al onze 6 golfbanen. Zo vaak als u zelf.. Dat is het voordeel van het BurgGolf lidmaatschap. Bekijk hier de verschillende lidmaatschappen.

Business Golf

Netwerken en onbeperkt golfen. Dat kan met het Business Unlimited lidmaatschap. Doe mee aan hét toernooi voor zakelijke golfers, de Business Tour. Of kiest u voor een ontspannen ronde op onze 6 banen?