Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Golfen bij BurgGolf betekent altijd golfplezier!

We hebben 6 golfbanen in Nederland waar je allerlei uitdagingen kunt ontdekken en altijd een fantastische tijd zult beleven tijdens je golfrondes. Kom snel langs en speel gratis mee onder begeleiding van een volwassene. 

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en gek op golfen? Dan is BurgGolf Kids echt iets voor jou! Je bent lid van BurgGolf en je mag ongelimiteerd op al onze BurgGolf banen golfen onder begeleiding van een meespelende volwassen golfer.

Je bent lid van onze club en je kan meedoen aan alle (nationale) clubwedstrijden en activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor jou en je leeftijdsgenoten! Wil je ook je HCP bijhouden in de Golf.NL app? Kies dan ook voor je NGF Registratie wat voor kids extra voordelig is á 10,00. Word lid en kies voor BurgGolf Kids!

Bekijk ook BurgGolf Jeugd, Golflessen en events voor kinderen

Je profiteert van:

  • BurgGolf Clublidmaatschap
  • Golfen op alle BurgGolf locaties
  • Ongelimiteerd golfen samen met een meespelende volwassen golfer
  • Eenvoudige reservering tot 21 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
  • Deelname aan (nationale) clubwedstrijden en activiteiten voor de jeugd!

Wat is inbegrepen bij het Kids Clublidmaatschap:

Het Kids Clublidmaatschap is geheel gratis *, het enige wat u hoeft te doen is uw kind aanmelden voor dit clublidmaatschap. Zo kan hij of zij ook meedoen met de golf evenementen die speciaal worden georganiseerd voor de kids! Daarnaast profiteren zij van:

  • Ongelimiteerd golfen op alle BurgGolf locaties
  • Deelname aan (nationale) clubwedstrijden en activiteiten voor de jeugd
  • Eenvoudige reservering tot 21 dagen vooruit via Mijn.BurgGolf
  • Maximaal 5 individuele uitstaande boekingen samen met een meespelende volwassen golfer, (exclusief (nationale) club en commissie wedstrijden/activiteiten)

* De eenmalige administratiekosten voor nieuwe leden bedraagt 25,-
** Optioneel is een NGF registratie mogelijk á 10,-

Contact met BurgGolf

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem contact met ons op

Goed om te weten

Het BurgGolf Clublidmaatschap

De meest gestelde vragen over het BurgGolf Clublidmaatschap kunt u hier vinden. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Ja dat kan, uw BurgGolf Clublidmaatschap en/of speelrecht is op alle locaties geldig. Uw homecourse is de BurgGolf locatie waar u voor kiest bij inschrijving.

Nee, alleen met een BurgGolf Clublidmaatschap mag u deelnemen aan een clubactiviteit, wedstrijd of evenement wat speciaal georganiseerd wordt voor clubleden.

Ja, dat is mogelijk. Er wordt voor BurgGolf Clubleden géén onderscheid gemaakt tussen de Peak, Peacefull en Popular tijden waar de greenfee tarieven op gebaseerd zijn.

Dat kan tijdens uw huidige BurgGolf Clublidmaatschap periode van 12 maanden. Deze zijn niet overdraagbaar naar een volgend lidmaatschapsjaar.

Als u uw handicap wenst bij te houden en Qualifying rondes wil lopen dan moet u aangesloten zijn bij de NGF. Via BurgGolf is dat mogelijk. Geef uw juiste handicap door bij inschrijven en wij melden u dan aan bij de NGF. Dit is altijd in combinatie met een lidmaatschap. U kunt niet alleen een NGF registratie bij ons afsluiten.