Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Battle Of The Courses…

 

Klinkt heftig? Is het ook!

Het eerste BurgGolf event gericht op de “nieuwe” golfspeler; jij dus. En daarmee bedoelen we leden én niet leden van BurgGolf, vrouwen én mannen! Golfers die het spelletje Golf geweldig vinden, maar ook gek zijn van gadgets, mooi Golf materiaal, lekker eten en drinken en goede muziek. Maar vooral het mooie spelletje willen spelen met vrienden en vriendinnen en tegelijkertijd willen genieten van het mooiste terras van Den Bosch!

Ben je dus tussen (ongeveer) de 18 en 45 jaar, dan wil je hier bij zijn. Deze generaties gaan dan mét elkaar en tégen elkaar strijden om de eerste Haverleij B.O.T.C. Trophy.

Maar jullie willen meer dan alleen een 9-holes wedstrijd, die kun je tenslotte iedere dag spelen. Daarom is B.O.T.C. een dag vullend event geworden vanaf 12 uur tot …. ? (geen idee, dat bepalen jullie zelf). Voordat je de wedstrijd begint kun je al van alles doen; vette auto’s bewonderen, de nieuwste elektrische fietsen bekijken én testen, kun je richting Driving Range om daar de beste clubs van Ping te proberen of eens kijken of je een fitting wil bespreken met onze Pro.

Oh ja; wil je eerst gewoon even chillen met je vrienden met een muziekje op het terras en wat kleding passen? Geen probleem; dat kan ook. Pas later op de middag start de wedstrijd en kom je de clubs van Callaway onderweg tegen, testen mag…

Daarna is het borrel en cocktail tijd, knallen we de Big Green Egg voor jullie aan, hebben we nog een alternatieve wedstrijd vanaf het terras en start de DJ.  Het motto van de dag is namelijk: “Let’s hit a Fun in One”!

Dus: wil jij de eer van jouw homecourse verdedigen? Dan zien we jou én je vrienden of vriendinnen op 15 juli!

Hieronder kun je alle informatie terugvinden die je nodig hebt.
13:00 Start voorprogramma inclusief ontvangst met koffie en gebak
15:00 Start 9 holes shotgun golfwedstrijd en masterclass
17:30 Einde golfwedstrijd en masterclass/start borrel
18:30 Diner
19:00 Start DJ
20:00 Prijsuitreiking
20:30 Afterparty
23:00 Afsluiting battle of the courses

Kosten:
Shotgun 9 holes voor leden inclusief diner €55,00
Shotgun 9 holes voor niet leden exclusief diner €29,00
Shotgun 9 holes voor niet leden inclusief diner €84,00
Masterclass exclusief diner €30,00
Masterclass inclusief diner €85,00
Bring a friend arrangement exclusief diner €5,00
Bring a friend arrangement inclusief diner €60,00

Wees er snel bij, er is een early bird special voor het diner van €49,50

 

Inschrijven kan via onderstaande links:

Inschrijven voor de shotgun wedstrijd:

 

Inschrijven voor de masterclass:

 

Inschrijven voor het bring a friend arrangement:

 

 

Battle of the Courses

  • BurgGolf De Haverleij – ‘s-Hertogenbosch
  • Voor BurgGolf leden en niet-leden, vrouwen en mannen
  • 9-holes Shotgun wedstrijd
  • Masterclass
  • Cocktails & Big Green Egg

Welkom bij BurgGolf de Haverleij!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen, BurgGolf Rondenkaarten en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.