Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Battle Of The Courses… Klinkt heftig? Is het ook!

Het allereerste evenement van BurgGolf gericht op de “nieuwe” golfer – jij dus! En we bedoelen hiermee zowel leden als niet-leden van BurgGolf, zowel mannen als vrouwen! Golfers die dol zijn op het spelletje golf, maar ook gek zijn op gadgets, prachtig golfmateriaal, heerlijk eten en drinken en goede muziek. Maar vooral mensen die het mooie spel willen spelen met vrienden en vriendinnen en tegelijkertijd willen genieten van het mooiste terras in Den Bosch!

Als je (ongeveer natuurlijk) tussen de 18 en 45 jaar bent wil je hierbij zijn. Deze generaties zullen met en tegen elkaar strijden om de eerste Haverleij B.O.T.C. Trophy. Maar jullie willen méér dan alleen een 9-holes wedstrijd, want die kun je immers elke dag spelen. Daarom is B.O.T.C. een volledige dagvullende gebeurtenis geworden, van 12 uur tot …? (geen idee, dat bepalen jullie zelf). Voordat de wedstrijd begint, kun je al van alles doen: bewonder indrukwekkende auto’s, bekijk en test de nieuwste elektrische fietsen, ga naar de Driving Range om de beste Ping-clubs uit te proberen of bespreek een fitting met onze golfprofessional.

Wil je eerst gewoon relaxen met je vrienden op het terras, genieten van muziek en kleding passen? Geen probleem, dat kan ook. Pas later op de middag begint de wedstrijd en kom je de clubs van Callaway tegen, je mag ze uitproberen…

Daarna is het tijd voor borrels en cocktails. We zetten de Big Green Egg voor jullie aan, er is een alternatieve wedstrijd vanaf het terras en de DJ begint te draaien. Het motto van de dag is immers: “Let’s hit a Fun in One”! Dus wil jij de eer van jouw homecourse verdedigen? Dan verwelkomen we jou en je vrienden of vriendinnen op 15 juli!

Hieronder vind je alle benodigde informatie:
13:00 uur – Start voorprogramma met koffie en gebak
15:00 uur – Start 9-holes shotgun golfwedstrijd en masterclass
17:30 uur – Einde golfwedstrijd en masterclass/start borrel
18:30 uur – Diner
19:00 uur – DJ gaat van start
20:00 uur – Prijsuitreiking
20:30 uur – Afterparty
23:00 uur – Afsluiting Battle of the Courses

Kosten:
– Shotgun 9 holes voor leden, inclusief diner: € 55,00
– Shotgun 9 holes voor niet-leden, exclusief diner: € 29,00
– Shotgun 9 holes voor niet-leden, inclusief diner: € 84,00
– Masterclass, exclusief diner: € 30,00
– Masterclass, inclusief diner: € 85,00
– Bring a friend-arrangement, exclusief diner: € 5,00
– Bring a friend-arrangement, inclusief diner: € 60,00

Voor deze dag is er nog een beperkt aantal EziGolf Tourers beschikbaar. Deze zijn te reserveren via de receptie van BurgGolf De Haverleij. Wees er sowieso snel bij, want er is een Early Bird Special voor het diner van € 49,50.

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier onderaan deze pagina, geeft u bij de opmerkingen aan voor welk event u zich wilt inschrijven?

Het is ook mogelijk om in te schrijven middels mijn.burggolf.nl middels onderstaande links:

 

Inschrijven voor de shotgun wedstrijd:

 

Inschrijven voor de masterclass:

 

Inschrijven voor het bring a friend arrangement:

 

 

Battle of the Courses

 • BurgGolf De Haverleij – ‘s-Hertogenbosch
 • Voor BurgGolf leden en niet-leden, vrouwen en mannen
 • 9-holes Shotgun wedstrijd
 • Masterclass
 • Cocktails & Big Green Egg

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  15 juli 2023

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf de Haverleij!

  Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.