Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Terug van weggeweest, Battle of the Castles! 

Zaterdag 18 mei spelen we de Battle of the Castle in een nieuwe vorm! Natuurlijk kan iedereen meespelen die in één van de 10 kastelen rondom BurgGolf De Haverleij woont en daarnaast mogen ook golfers meedoen die niet in een kasteel wonen. Mocht een kasteel geen 10 deelnemers bij elkaar kunnen krijgen, dan worden deze aangevuld door golfers die niet in een kasteel wonen. Van elke kasteel tellen de beste 10 scores.

De kosten voor deze compleet verzorgde dag bedragen voor de leden van de club 37,50 en voor de niet leden komt daar 25,– bovenop voor de green fee.
Dit valt onder een funwedstrijd, dus de 18 holes worden niet van de ronden van de leden van BurgGolf De Haverleij afgeboekt .

Hieronder het programma en wat men er allemaal voor krijgt:

 • Ontvangst met koffie en wat lekkers.
 • Baancatering (kaas – saucijzenbroodje, handfruit en flesje water.
 • Bittergarnituur: Bourgondiër bitterballen / kipstokjes / gehaktballetjes.
 • Mediterraans buffet.
 • Mooie prijzen.
 • Veel gezelligheid.

Programma:

 • 11:00 uur:  Ontvangst.
 • 12:00 uur:  Welkomstwoord.
 • 12:00 uur:  Vertrek naar uw startpunt.
 • 13:00 uur:  Start 18 holes wedstrijd.
 • 14:00 uur:  Baancatering.
 • 18:00 uur:  Terugkomst in het clubhuis en borrel.
 • 18:00 uur:  Ingevulde scorekaarten inleveren wedstrijdtafel.
 • 19:00 uur:  Prijsuitreiking.
 • 19:30 uur:  Start buffet.
 • 23:00 uur: Einde dag

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar events.haverleij@burggolf.nl met uw naam en HCP.
Graag vragen we u duidelijk te vermelden of, en zo ja in welk kasteel u woont.
Tot 18 mei!

Battle of the Courses

 • BurgGolf De Haverleij – ‘s-Hertogenbosch
 • Voor BurgGolf leden en niet-leden, vrouwen en mannen
 • 18-holes wedstrijd

Welkom bij BurgGolf de Haverleij!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.