Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 22 april gaan we op veler verzoek even terug in de tijd naar de dansavonden op De Haverleij!

De vraag om weer eens een gezellige avond met een mooi diner en live muziek terug te laten komen is ons namelijk vaak gesteld. Nu we een nieuwe kaart hebben met gerechten die daarbij passen is het tegemoet komen aan deze vraag één va de eerste dingen die we hebben gedaan. In overleg met onze chefs en de bediening hebben we een mooie avond voor u kunnen samenstellen. We zorgen in ieder geval voor een sfeervolle ontvangst, gezellig gedekte tafels met wit tafellinnen en een glas bubbels.

Lekker eten wordt nog lekkerder onder begeleiding van live muziek, dat is een gegeven. Om hier een invulling aan te geven hebben we Bernard van ’t Oever benaderd en die wil graag aan de muzikale omlijsting van deze avond meewerken. Hij heeft zijn 6 man tellende orkest “The Blue Muppets” bij elkaar geroepen en zij zullen ervoor zorgen dat ook de voetjes van de vloer kunnen tijdens het diner, maar zeker ook na afloop.

De avond in grote lijnen:

  • Vanaf 18.30 uur ontvangen we u graag in ons restaurant met een glas Cava
  • Rond 19.15 uur gaan we aan tafel
  • Rond 22.00 uur is het diner afgelopen, naborrelen en dansen

Het menu:
U heeft de keuze uit een 3-gangen menu. Natuurlijk kunt u kiezen uit een vlees, vis of vegetarisch menu.

Ontvangst met Cava (of een non-alcoholisch drankje)

Voorgerecht

Ceasar salad (ook vegetarisch) / Salade Gamba’s / Runder Carpaccio

Hoofdgerecht

Quiche (vegetarisch) /  Varkenshaas met champignon roomsaus / Zalm uit de oven

Nagerecht

Dame Blanche / Koffie “complet”

Menuprijs (inclusief cava en live muziek)

€ 37.50 p.p.

Inschrijven voor deze mooie avond kan tot en met donderdag 20 april 17.00 uur via mijn.burggolf.nl of bij de bar in ons restaurant. U kunt bij het aanmelden ook uw keuze doorgeven voor vlees, vis of vegetarisch.

Het hele Haverleij team kijkt ernaar uit om u te mogen ontvangen op 22 april!

 

Aanmelden kan via Mijn.BurgGolf.nl of via events.haverleij@burggolf.nl

 

Diner Dansant 22 april 2023

  • Restaurant Kingfisher
  • BurgGolf De Haverleij – ‘s-Hertogenbosch
  • Heerlijk 3-gangen menu
  • Gezellig met vrienden en familie!

Welkom bij BurgGolf de Haverleij!

Onze gastvrije golfaccommodatie in hartje Brabant. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving. Volop uitdagingen, eindeloos genieten. Een gezellige golfclub met mooie lussen.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.