Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zondag 25 februari organiseert BurgGolf Gendersteyn onder leiding van baanmanager Aline Franken een gezellige Koek & Zopie wedstrijd! Deze wedstrijd is voor BurgGolf Clubleden, LoyalTee leden en gasten. 

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Vanaf 09.00 uur ontvangst met koffie/thee en winterse lekkernij
 • Vanaf 10.00 uur start 18 holes ( dubbele teestart )
 • Pauze na 9 holes met 12-uurtje inclusief erwtensoep in ons Restaurant Kingfisher
 • Tijdens de 2e 9 holes baancatering met winters drankje
 • Prijsuitreiking met bittergarnituur

Het inschrijfgeld

 • Kosten voor leden 24,00
 • Kosten voor LoyalTee leden 46,50
 • Kosten voor BurgGolf gasten 56,50
 • Wilt u de dag echt compleet maken? Ga dan voor ons optionele stamppotbuffet voor slechts 19,50.

Meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan contact op met Aline Franken, baanmanager van BurgGolf Gendersteyn.

Direct inschrijven?
Dat kan via Mijn.BurgGolf of door onderstaand formulier in te vullen. Veel golfplezier!

 

Koek & Zopie Wedstrijd 2024

 • BurgGolf Gendersteyn
 • Gezellige 18-holes wedstrijd met 12-uurtje lunch
 • Ontvangst met koffie en winterse lekkernij
 • Bij binnenkomst een gezellige borrel met borrelhapjes
 • Blijft u ook eten? Chef Alex zorgt voor een heerlijk stamppotten buffet!

Aanmelden evenement

Meld je via het onderstaande formulier aan voor dit evenement!

  25 februari 2024

  Hoe BurgGolf met uw data omgaat? Dat kunt u bekijken in ons privacyreglement.

  Welkom bij BurgGolf Gendersteyn!

  Onze gastvrije golfbaan in hartje Brabant nabij Eindhoven. Een heuvelachtig terrein in een bosrijke omgeving.
  Volop uitdagingen, eindeloos genieten!

  Praktische informatie

  Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

  Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

  Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

  Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

  Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

  Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

  Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

  Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

  Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

  Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

  Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

  Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

  U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

  Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

  Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

  Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

  Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.