Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Op zaterdag 15 juli spelen we de Stichting Handigolf – Dubbele handicap wedstrijd.
Vele golfers hebben naast een golfhandicap ook een fysieke handicap vandaar de naam “Dubbele handicap wedstrijd”. De Handigolf Foundation Nederland maakt mogelijk dat mensen met een fysieke beperking in aanraking kunnen komen met de golfsport. Stichting Handigolf werkt samen met diverse revalidatiecentra in de omgeving van Amstelveen. Zo worden er clinics gegeven en worden er speciale golfrolstoelen (paragolfers) gekocht zodat ook mensen die rolstoel gebonden zijn kunnen genieten van de golfsport. Ook wordt het onderhoud van de paragolfers betaald van onder andere de inkomsten van de Dubbele Handicap Wedstrijden.

PROGRAMMA
11.00 – 12.00 uur: Ontvangst deelnemers met koffie/thee en lekkernij
12.00 – 13.30 uur: Start 18-holes golfwedstrijd
16.00 -18.00 uur: Binnenkomst deelnemers, borrel en prijsuitreiking

SPELVORM
Greensome Chapman Strokeplay – Een koppelwedstrijd, beide spelers slaan af en doen daarna ieder een slag met de bal van hun partner. Hierna kiest men de bal waarmee men verder wil spelen en raapt men de andere bal op. De derde slag wordt gedaan door de speler die met de gekozen bal heeft afgeslagen. Vervolgens speelt men beurtelings verder totdat de bal is uitgeholed. Op de scorekaart wordt per hole de bruto score genoteerd.

De Playing Handicap van het koppel bestaat uit 60% van de laagste Playing Handicap + 40% van de hoogste Playing Handicap (0,5 en hoger naar boven afgerond).

Het koppel met de hoogste Netto Score wint!

Voorafgaand aan de wedstrijd is er de mogelijkheid om ‘Mulligans’ aan te schaffen! De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het goede doel!

DEELNAME
Deelname staat open voor BurgGolf leden, LoyalTee leden en Greenfee spelers

KOSTEN
+ Inschrijfgeld: €10 per persoon (komt geheel ten goede aan het goede doel)
+ Deelname kosten: €5 per persoon
+ Aangepast greenfee tarief voor niet-leden: €30,- jeugdtarief (t/m 21 jaar) OF 50% korting op de 18-holes greenfee

FINALE
Het winnende koppel krijgt een mooie prijs; een geheel verzorgde dag op Golfclub Amsteldijk. Bij aankomst ontvangst met koffie/thee, gehele dag gratis gebruik van de 9 werelden van golf waarbij een uur lang  spenderen op de ‘Toptracer’. Na het het oefenen en de warming-up een 9-holes golfronde met een lekkere lunch.

INSCHRIJVEN
Speel je ook mee? Inschrijven kan middels het formulier op uw Mijn.BurgGolf account. Geeft u in de opmerkingen aan met wie u een koppel vormt?

Stichting Handigolf – Dubbele handicap wedstrijd

  • BurgGolf Golfclub Sint Nyk
  • Koppelwedstrijd voor BurgGolf leden, LoyalTee leden en Greenfee spelers
  • 18-holes Greensome Chapman Strokeplay
  • Speel mee voor het goede doel!

Welkom bij BurgGolf Sint Nyk!

Hartelijk welkom in Friese gastvrijheid. Een afwisselende en gezellige golfclub met mooie golfbanen tussen de bossen en het platteland. Met alles in huis voor uw ontspannen beleving.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.