Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beste golfliefhebbers,

Met heel veel plezier mogen we melden dat in 2024  ‘T Vat Open weer gespeeld gaat worden op maar liefst 3 BurgGolf golfbanen. Tijdens deze golftoernooien, die eens per 2 jaar plaats vinden, zijn onze leden te gast van Royal Swinkels Family Brewers welke zorgen voor een prachtige invulling van dit golftoernooi zowel op de golfbaan als daarvoor/na in ons gezellige clubhuis.

Dit beloven weer geweldige golfdagen te worden met een gezellig mix van onze eigen leden en deelnemers van Royal Swinkels Family Brewers. De winnaars van beide categorieën plaatsen zich voor de finale wedstrijd waar ze als team gaan strijden om een nieuwe buggy te winnen voor onze golfbaan!

Data en locaties

 • Zaterdag 4 mei 2024 – De Haverleij
 • Zaterdag 25 mei 2024 – Sint Nyk
 • Zaterdag 6 juli – Gendersteyn

Het programma voor deze dagen

 • 10:00 uur     Ontvangst met koffie en gebak en een sleeve ‘T Vat Open golfballen
 • 11:00 uur      Aanvang golfwedstrijd, shotgun startvorm
 • 16:00 uur     Borrel met overheerlijke borrelhapjes
 • 17:00 uur     Prijsuitreiking

Wedstrijdreglement:

 • Alle mannelijke leden van BurgGolf Sint Nyk, BurgGolf De Haverleij, BurgGolf Gendersteyn en Royal Swinkels Family Brewers kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd
 • Wedstrijdvorm, individueel stableford “netto score” (stablefordscore – playing handicap)
 • Alle deelnemers kunnen zich inschrijven, echter word er gespeeld vanaf maximaal handicap 36
 • Alle deelnemers zullen starten vanaf de gele tee
 • Er zal gespeeld worden in 2 categorieën, namelijk BurgGolf leden (categorie 1)  en Swinkels Family Brewers leden (categorie 2)

Prijzen

 • De winnaars van beide categorieën kwalificeren zich voor de finale wedstrijd en zullen als team BurgGolf gaan vertegenwoordigen in de strijd om de buggy
 • Voor beide categorieën zullen de nummer 1 t/m 5 van de stableford wedstrijd , de longest en neary  een prijs ontvangen vanuit Royal Swinkels Family Brewers
 • Voor beide categorieën hebben we prijzen voor alle birdies en eagles

Kosten:

 • Inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Het volledige inschrijfgeld wordt bestemd voor de aankoop van een Handicart.
 • Voor leden met een Go-60 of Go-120 lidmaatschap wordt 2 x 1 ronde afgeschreven
 • Dit is inclusief het ontvangst met koffie/thee en gebak, de borrelhapjes en de drankjes na de wedstrijd!

Inschrijven
Inschrijven is alleen mogelijk via Mijn.BurgGolf. Veel plezier!

Met vriendelijke groet,
Team BurgGolf Sales & Events

‘T Vat Open 

 • 2-jaarlijks golfevent
 • Royal Swinkels Family Brewers
 • Alleen voor mannelijke BurgGolf clubleden

 

Welkom bij BurgGolf Westerpark!

Woont u in de Randstad? Dan ligt deze golfbaan altijd dichtbij. Met mooie fairways die prachtig zijn gelegen middenin een natuurpark. Hier geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes. Afslaan kunt u op onze luxe Toptracer Range waar u ook kunt genieten van een hapje en drankje.

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.