Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

TUI Golfreizen en BurgGolf zijn een landelijke samenwerking aangegaan met als doel golfers kennis te laten maken met de mogelijkheden van TUI Golfreizen. De aftrap vond plaats met een stralende zon bij BurgGolf Sint Nyk, waar de TUI Buggybar voor het eerst te vinden was. Onder begeleiding van enthousiaste hostessen van TUI werden de gasten verwend met heerlijke mediterrane hapjes en drankjes, terwijl ze uitleg ontvingen over de diverse mogelijkheden en voordelen van TUI Golfreizen.

Met TUI Sports is het boeken van uw golfreis eenvoudig en flexibel. Uw reis is altijd inclusief vlucht, greenfees, verblijf en privétransfer of huurauto. Geen verplichte pakketten met vastgestelde banen, maar volledige vrijheid om de gewenste golfbanen te kiezen op de gewenste dagen en tijden. Voeg gemakkelijk extra’s toe, zoals een extra greenfee, (golf)bagage of buggy. U heeft een ruime keuze aan hotels, waaronder de gerenommeerde TUI-hotels van RIU, Robinson en TUI Blue. Alle hotels bevinden zich op korte afstand van de golfbanen of direct aan de golfbaan. Bovendien biedt het boeken van een pakketreis bij TUI extra zekerheid dankzij de TUI-garanties.

De komende weken zal de TUI Buggybar te vinden zijn op alle BurgGolf golfbanen, op de zaterdag samen met een hostess van TUI.

Zaterdag 17 juni – BurgGolf De Haverleij – Den Bosch
Zaterdag 24 juni – BurgGolf De Purmer – Purmerend
Zaterdag 1 juli –  BurgGolf De Berendonck – Wijchen
Zaterdag 8 juli – BurgGolf Gendersteyn – Veldhoven
Zaterdag 15 juli – BurgGolf Westerpark – Zoetermeer

Meer informatie over de TUI golfreizen kunt u hier vinden: www.tui.nl/sports/golf/. Daarnaast is het ook mogelijk om bij het reisbureau of de zelfstandige reisadviseurs van TUI at Home persoonlijk advies te ontvangen en een golfreis op maat te laten samenstellen.

TUI Buggybar on Tour

  • Op alle BurgGolf banen
  • Geniet van een meditteraans hapje en drankje
  • Ontvang informatie over TUI Golfreizen

Welkom bij BurgGolf!

Praktische informatie

Alles wat u wilt weten over golfen bij BurgGolf

Hier vindt u de meest gestelde vragen over golfen bij BurgGolf. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

U kunt heel eenvoudig online een starttijd boeken op een BurgGolf golfbaan via Mijn.BurgGolf.

Na het activeren van uw gratis account kiest u de golfbaan, selecteert u de gewenste datum en tijd. U kunt ook telefonisch een starttijd reserveren via de golfbaan van uw keuze. Wij raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral op drukke dagen.

Wilt u meer starttijden achter elkaar boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

BurgGolf streeft ernaar om golfen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk én betaalbaar te maken.

Daarom bieden wij naast de reguliere greenfee tarieven ook andere opties aan om vaker te komen golfen. Zo kunt u altijd de beste keuze maken voor uw situatie en budget. Bekijk onze greenfee tarieven, de verschillende BurgGolf Clublidmaatschappen en de BurgGolf LoyalTee Club- en Specials.

Iedereen is van harte welkom bij de golfbanen van BurgGolf. Om te golfen op onze grote baan heeft u wel een GVB, minimaal HCP 54 of BurgGolf baanpermissie nodig.

Een GVB staat voor golfvaardigheidsbewijs en dit was vroeger vereist om op de grote baan te mogen spelen.  Tegenwoordig is het GVB vervangen door Handicap 54 (HCP54). Deze zijn bedoeld om aan te tonen dat u de golfregels kent en voldoende vaardigheden heeft om op een veilige en verantwoorde manier te golfen.

Onze oefenfaciliteiten zoals de driving ranges, de Toptracer Range in Zoetermeer, Par-3 banen en putting- en chipping greens zijn vrij toegankelijk voor spelers zonder GVB, HCP of baanpermissie.

Voor de eerste golflessen heeft u niet veel nodig. Bij BurgGolf kunt u golfclubs van de golfprofessionals lenen.

Het is raadzaam om comfortabele sportkleding en sportschoenen te dragen die gemakkelijk bewegen mogelijk maken. Vergeet niet om een flesje water en een handdoek mee te nemen, want golfen kan behoorlijk intensief zijn!

Bij BurgGolf zijn er verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een (golf)event, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, teambuilding activiteiten en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete golfclinic of een golfdag, maar ook voor een combinatie met andere activiteiten. Onze Sales & Events medewerkers maken graag een voorstel op maat voor u.

Nee, u hoeft geen lid te zijn van BurgGolf om golflessen te volgen bij onze golfprofessionals. BurgGolf biedt golflessen en clinics aan voor zowel leden als niet-leden.

U kunt bijvoorbeeld een losse les boeken of een lespakket aanschaffen. Neem contact op met de golfprofessionals van uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Bij BurgGolf kunnen kinderen al vanaf vijf jaar starten met golfles, al zien we ook regelmatig jongere kinderen gezellig met hun ouders oefenen.

Op al onze banen bieden we leuke en laagdrempelige groepslessen aan waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met de golfsport. Kinderen golfen gratis en ongelimiteerd bij BurgGolf samen met een meespelende volwassen golfer door het Kids Clublidmaatschap.

Neem gerust contact op met de golfprofessionals bij uw BurgGolf golfbaan voor meer informatie. Wist u trouwens dat Tiger Woods al op zesjarige leeftijd zijn eerste hole-in-one sloeg?

Nee, golfervaring is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Toptracer Range op BurgGolf Westerpark.

Iedereen kan gebruik maken van deze innovatieve en interactieve driving range, of u nu een beginner of een ervaren golfer bent. De Toptracer Range is een leuke en effectieve manier om uw golfspel te verbeteren en biedt diverse spellen aan waaronder golfen op virtuele golfbanen en Go-Fish! voor kinderen. Clubs kunt u huren op de Toptracer Range en onze stewards staan voor u klaar om uitleg over Toptracer te geven.