Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Den Haag kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Westerpark, Zoetermeer (9km), BurgGolf De Purmer, Purmerend (63km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (76km)

Heerlijk golfen in Den Haag

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Den Haag.

Golfen in Den Haag

Een balletje slaan op het binnenhof zal niet mogelijk zijn, maar dat er in de buurt van Den Haag een plek is waar je fantastisch kunt golfen is zeker. Bij BurgGolf Westerpark kun je terecht voor een ronde golf.

Golfbaan in de buurt van Den Haag

De golfbaan van BurgGolf ligt direct aan de A12 tussen Den Haag en Zoetermeer. Een makkelijk plek om zowel met de auto als openbaar vervoer te bereiken. Niet voor niets koos PGA Holland er een periode voor om hun hoofdkwartier te vestigen op de baan die gebouwd werd in 2002 aan de hand van Joan Dudok van Heel.

De uitdagende 18 holes golfbaan ligt in het Groene Hart en is omringd door prachtige polderlandschappen zoals je die meer in de regio van Den Haag treft. Kenmerkend aan BurgGolf Zoetermeer is de heuvel op hole 12, waarvan u een fantastische afslag heeft.

Heeft u al kennisgemaakt met Toptracer en virtueel een ronde golf ‘gelopen’ op de BurgGolf Zoetermeer Toptracer Range? Wellicht is het u ontgaan, maar dit jaar investeerde BurgGolf in het Toptracer systeem. Wellicht bekend van tv, de bekende lijnen die getrokken worden wanneer Tiger Woods of Rory McIlroy zijn bal slaat. De bijbehorende statistieken van uw slagen zijn terug te zien en er zijn leuke spelvarianten te spelen. Kom langs en probeer gerust uit! Bijkomend voordeel is dat u zult merken dat uw techniek daarbij baat heeft!

Driving Range Den Haag

Er zijn uitgebreide oefenfaciliteiten aanwezig op de golfbaan nabij Den Haag, zoals een driving range met liefst 80 afslagplaatsen, waarvan 40 overdekt. Mocht het regenen dan kunt u altijd droog oefenen! Ook is er een puttinggreen en een chippinggreen om uw korte spel naar de volgende stap te brengen. Tevens zijn er ook 3 par-3 holes om het spelelement toe te passen.

Golfles in Den Haag

Aarzel niet en sluit aan bij de groepslessen of kom langs voor een kennismakingsles die onze Golfschool aanbiedt. Volg één van de vele thema’s die de pro’s u aanreiken, van putten tot swingen onze PGA Professionals zijn goed opgeleid en weten u dagelijks te interesseren. Niet alleen groepslessen maar ook individueel lessen is mogelijk, zowel voor beginners als de ervaren golfer bieden wij zeer aantrekkelijke lesmogelijkheden in de regio Den Haag. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Den Haag sportstad?

Naast Golf heeft Den Haag natuurlijk nog veel meer te bieden dan alleen Golf. De eredivisieclub ADO Den Haag is er gevestigd. Daarnaast faciliteert de gemeente de Haagse topsportverenigingen van beachvolleybal, zeilen en skateboarden. Kortom, Den Haag staat er goed op met haar sportaccommodaties.

Wil je golf graag combineren met een dagje weg dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bezoek het strand in Scheveningen of wandel over de pier, bekijk het Mauritshuis of ga langs in Madurodam. En voor alles geldt; er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in zowel het lage als hoge segment.

Zien we u en eventueel uw gezelschap binnenkort op onze prachtige baan in het Groene Hart?

Tot ziens bij BurgGolf Zoetermeer.