Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Beeldmerk BurgGolf

Voor golfen in de regio Eindhoven kunt u bij BurgGolf uitstekend terecht. De dichtstbijzijnde BurgGolf banen zijn BurgGolf Gendersteyn, Veldhoven (9km), BurgGolf De Haverleij, ‘s Hertogenbosch (35km), BurgGolf De Berendonck, Wijchen (46km)

Heerlijk golfen in Eindhoven

Ontdek de gastvrije en welkome golfbanen van BurgGolf. BurgGolf is altijd in de buurt, want onze zes golfbanen liggen verspreid door heel Nederland. Hier tekenen wij hoogst persoonlijk voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service. Welkom!

BurgGolf Academy. Voor uw talent.

Zoveel talent, zoveel golfers. Daarbij geldt: oefening baart kunst. Ter kennismaking met het golfspel of ter verbetering van uw golftalent. Daarvoor bieden onze PGA golfprofessionals u onderstaande cursussen dichtbij in de regio Eindhoven.

Golfbaan Eindhoven

Een prachtig golfclub dicht bij Eindhoven is BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven. Dicht bij Eindhoven zijn verschillende golfbanen te vinden, elk met hun eigen karakter. Heeft men het over een gezellige, gastvrije golfbaan in Eindhoven dan spreken ze over Gendersteyn golf. Alwaar de rust en natuur u tegenmoet komt. Sla uw bal op een van de prachtig brede fairways die deze 27-holes golfbaan rijk is, grote greencomplexen waarbij u zeker beloond wordt voor een goede approach.

Driving Range Eindhoven

Naast de goed onderhouden parkbaan in de buurt van Eindhoven is er een ruim opgezette driving range. Klaar voor gebruik voorafgaande aan uw ronde golf of wanneer u graag de basis van uw golfswing wil verbeteren. Op zeer korte termijn worden de afslagplaatsen voorzien van een top tracer systeem, zelfstandig trainen en interactief aan uw techniek werken.

De driving range is toegankelijk voor iedereen, oefen uw swing zoals de professionals dat doen.

“The harder you practice, the luckier you get.” Gary Player

Boek een golfles in de buurt van Eindhoven

Constantheid, iets waar iedere golfer naar zoekt, maar hoe begint u aan deze zoektocht. Een veel gehoord advies is; terug naar de basis! Precies dat is waarom u bij één van onze PGA professionals moet zijn. Zij weten als geen ander uw swing weer aan uw wensen te laten voldoen. Een golfles in Eindhoven boek je eenvoudig bij golbaan Gendersteyn.

BurgGolf Nederland

  • altijd een golfbaan bij u in de buurt
  • met één lidmaatschap golfen in heel Nederland
  • reserveer een starttijd online

Meer dan alleen een golfclub

Onze golfbanen zijn er voor iedereen. Of u nu ervaren bent of juist net de eerste slagen heeft gemaakt, als lid of bezoeker bent u van harte welkom! Op alle golfbanen staan onze medewerkers klaar om u te laten proeven van de sfeer van de club, de gezelligheid onder de leden en van de vele activiteiten die er worden georganiseerd.