Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BurgGolf Welcome to the club

Vandaag is de officiële start van de NGF Campagne ‘Welcome to the club’ en BurgGolf ondersteunt deze campagne volledig. Het doel van de campagne is om de hardnekkige vooroordelen rondom golf te doorbreken en de toegankelijkheid van de golfsport te vergroten voor een breder publiek.

Bij BurgGolf streven we ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen die dat wil, gemakkelijk kennis kan maken met golf en zich thuis gaat voelen op onze golfbanen. Daarom organiseren we naast de reguliere (kennismakings)lessen diverse leuke evenementen op onze BurgGolf golfbanen.

Wilt u meer weten over onze evenementen of kennismakingslessen? Kom langs of neem dan contact op met het team van uw BurgGolf golfbaan in de buurt, wij kijken ernaar uit u te ontmoeten! #BurgGolf #welcometotheclub #zokanhetook #golf #kennismakenmetgolf #NGF