Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Netwerkorganisatie Business Open Nijmegen verhuist naar BurgGolf De Berendonck in Wijchen, de combinatie netwerken en golfen weer in ere hersteld voor ondernemers Nijmegen. 

De Nijmeegse afdeling van netwerkorganisatie Business Open verhuist naar Burggolf De Berendonck in Wijchen. Daarmee is de combinatie van netwerken en golfen voor ondernemers na een afwezigheid van twee jaar in ere hersteld.

Lunchclub
Uitgangspunt van Business Open is dat ondernemers elkaar ontmoeten en vervolgens golfen met elkaar. Op die manier kunnen ze in een ongedwongen en gemoedelijke setting elkaar inspireren en in beweging komen: zowel letterlijk als op zakelijk vlak. Er komen relaties voor het leven uit voort.

Met de verhuizing naar Wijchen keert de netwerkclub terug naar de basis: netwerken en golfen. Logisch gevolg is dat de club voortaan op vrijdagmiddag in plaats van donderdagochtend bijeenkomt. “Leden gaan begin van de middag netwerken, vervolgens golfen en vanaf 17.00 uur borrelen. De ideale manier om het weekend in te luiden”, meent Rein Korthals Altes, mede-oprichter van Business Open.

Korthals Altes noemt Wijchen een economisch aantrekkelijke regio met veel bedrijvigheid, die goed bereikbaar is voor ondernemers uit Nijmegen en ten westen daarvan. Doelgroep zijn golfende ondernemers en zelfstandigen die willen (leren) golfen om zo hun netwerk uit te breiden. Eerder maakte Eindhoven de switch naar de vrijdagmiddag en sloten veel ondernemers aan. “We verwachten hier eenzelfde beweging te zien.”

Feestelijke kick-off
Op 27 januari is de feestelijke start van Business Open in Wijchen. Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met de netwerkclub. Wel is binnen de netwerkclub sprake van branche-exclusiviteit. Dat betekent dat er per branche slechts 1 stoel te vergeven is. Aanmelden: https://lnkd.in/eSNdgUs9