Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Ga op golfreis!

Neem een korte pauze en geniet van een onvergetelijke golfreis naar het pittoreske Noord-Frankrijk, op slechts drie uur rijden van Nederland. Deze exclusieve aanbieding is exclusief voor BurgGolf leden, mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met UGolf International, die kunnen genieten van een speciale korting op de standaardprijzen bij de uitdagende AA Saint-Omer Golf Club en Golf Dunkerque Grand Littoral.

Over AA Saint-Omer Golf Club
De AA Saint-Omer Golf Club, gelegen nabij Saint-Omer in Noord-Frankrijk, staat bekend om zijn uitdagende golfbaan en het jaarlijkse Saint-Omer Open, een belangrijk evenement op de Europese Challenge Tour. De baan maakt optimaal gebruik van het heuvelachtige landschap met waterhindernissen en bunkers, wat zorgt voor een memorabele golfervaring. Na een dag op de golfbaan kunt u ontspannen in het clubhuis, dat is voorzien van een restaurant en een bar.

Over Golf Dunkerque Grand Littoral
Golf Dunkerque Grand Littoral, gelegen nabij Duinkerken, is een uitdagende 27-hole golfbaan ontworpen door de gerenommeerde architecten Bill Baker en Jean-Claude Cornillot. De baan is bekend om zijn winderige omstandigheden en maakt optimaal gebruik van het vlakke landschap met natuurlijke waterhindernissen, wat voor een strategische spelervaring zorgt. Golf Dunkerque staat bekend om zijn gastvrije sfeer, die zowel leden als bezoekers aantrekt.

Deze golfreis is inclusief:

  • 2 greenfees 18-holes
  • 1 overnachting
  • Inclusief ontbijt

Exclusieve tarieven voor BurgGolf leden 2024

  • November tot maart: 140,- per persoon
  • April en oktober: 170,- per persoon
  • Mei tot september: 180,- per persoon

Hoe te reserveren? 

  • Telefoon: +33 3 21 11 42 42
  • Email: golf@najeti.fr of info@golfsaintomer.fr
  • Belangrijk: Vergeet niet uw BurgGolf lidmaatschapsnummer te vermelden bij het boeken om gebruik te maken van deze exclusieve aanbieding. Deze kunt u vinden op uw Mijn.BurgGolf account bij het onderdeel ‘Mijn Account – Lidmaatschap info

Wij wensen u veel plezier in Frankrijk!