Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

U kunt zich inschrijven voor de 10e editie van het Foppe Open golf- en fundraisingsevent, Hét Golf- & Fundraising Event van Noord Nederland!

Golfliefhebbers en bekende Nederlanders golfen samen op BurgGolf Sint Nyk voor het Foppe Fonds. Het Foppe Fonds is er voor kinderen met een beperking die via de reguliere weg niet gemakkelijk aan sport mee kunnen doen. Het financieel ondersteunen van die kinderen is nodig en zoals beschermheer Foppe de Haan zegt: ‘Als kind wil je natuurlijk graag sporten. Soms is het bijna onmogelijk en dan helpen wij’. Doe je met ons mee?

Voor € 1.100 per team ontvang je als tegenprestatie een fantastische dag. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het Foppe Fonds. Meer informatie of wil je je inschrijven? Kijk op de website van het Foppe Open!

Hieronder de aftermovie van 2022!