Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Foppe Open 2023 BurgGolf Sint Nyk

Gisteren was alweer de 10e editie van het Foppe Open op BurgGolf Sint Nyk. Het golf- en fundraising evenement van Noord Nederland waar wij ontzettend trots op zijn! Ondanks het wisselvallige weer zetten meer dan 125 deelnemers zich weer vol in voor deze speciale jubileumeditie van het Foppe Open.

De dag begon met een inspirerende film om iedereen eraan te herinneren waarom ze meededen aan dit golfevenement en wat het Foppe Fonds doet met de opbrengsten.

Foppe Fonds
Het Foppe Open wordt georganiseerd door het Foppe Fonds, dat zich inzet voor jongeren die om verschillende redenen niet zomaar kunnen sporten. Denk hier aan lichamelijke of verstandelijke beperkingen of financiële belemmeringen van ouders. Sport brengt energie en plezier in het leven van deze kinderen en jongeren. Met de bijdragen van het Foppe Fonds kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen weer kunnen stralen en genieten van sport, zelfs als het even tegenzit.

Cheque
Na de openingsspeech begon de wedstrijd. Tussen het golfen door konden de deelnemers extra geld inzamelen door mee te doen aan uitdagende challenges. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door het team van Eqib the human factor, maar het bedrag van maar liefst € 33.150,- dat werd opgehaald voor het Foppe Fonds was het échte hoogtepunt. Foppe de Haan, die zelf ook fanatiek meedeed, nam de cheque met trots in ontvangst en was ontzettend blij met dit geweldige resultaat!

Foppe Open groepsfoto